Skoda Fabia si Roomster facelift – primele imagini

Galerie foto

Daca n-ai lucrat bugetul

Să zicem că vrei un Volkswagen – Polo, de exemplu – doar că momentan nu eşti într-o formă financiară tocmai corespunzătoare. Deci treci la planul B, şi anume tragi cu ochiul la celelalte mărci din grupul VAG. AUDI iese din discuţie din motive obiective, prin urmare mai rămân SEAT şi Skoda.

Dar nu prea poţi să te bazezi pe spanioli, fiindcă sunt o adunătură de leneşi răsfăţaţi, aşa că rămân doar cehii, care au învăţat să lucreze după deadline încă din vremea cincinalelor comuniste.

Azi au prezentat primele informaţii despre Fabia şi Roomster cu facelift. Nu că ar fi cine-ştie-ce noutăţi. Modificările de ordin estetic includ grila remodelată, designul retuşat al blocurilor optice faţă şi câteva opţiuni adăugate în paleta de culori.

În schimb, nu poţi să te plângi în privinţa variantelor de motorizare că nu ai de ales: dacă eşti mai moşmondit, poţi începe cu agregatul de 1,2 litri HTP de 60 CP. Urcând în lista propulsoarelor pe benzină, ai versiunea 1,2 litri HTP 12V cu 70 CP, 1,2 litri TSI sau 1,4 16V, ambele cu 86 CP şi 1,2 litri TSI sau 1,6 litri 16V pentru 105 CP de fiecare. Pentru diesel, ai 1,2 litri cu 75 CP sau 1,6 litri în versiunile cu 90 sau 105 CP.

Comments are closed.