Skoda confirma lansarea modelului Octavia CC si a unui nou crossover

Galerie foto

Winfried Vahland, şeful Skoda, a confirmat apariţia pe piaţă a unei versiuni coupé cu patru uşi a modelului Octavia şi a unui crossover ce va fi lansat după retragerea următoarei generaţii Fabia.

Detaliile despre coupé-ul Octavia cu patru uşi sunt destul de puţine deocamdată, însă este foarte posibil ca el să respecte aceeaşi direcţie stilistică precum Volkswagen CC, urmând să aibă plafonul uşor înclinat şi preţul mult mai mare în comparaţie cu varianta standard Octavia, relatează Worldcarfans.com.

În ceea ce priveşte crossover-ul, şeful de design Josef Kaban a declarat că el va fi diferit faţă de modelele Skoda actuale şi va semăna puţin cu Yeti, dar nu va fi exagerat de „pretenţios”. Şi preţul acestei maşini va fi considerabil mai mare deoarece oficialii Skoda consideră că mulţi dintre clienţii companiei intenţionează să conducă vehiculele o perioadă mai îndelungată.

Următoarea generaţie Skoda Fabia va fi pusă în vânzare în 2015 şi va fi dezvăluită la ediţia de anul viitor a Salonului Auto de la Paris. Winfried Vahland susţine că noul model va atrage o pondere mai mare de clienţi tineri datorită tehnologiilor avansate pe care le încorporează. Se presupune că noua Fabia va fi cu 50 mm mai lungă şi va dispune de mai mult spaţiu de depozitare în portbagaj.

Comments are closed.