Škoda a publicat o serie de imagini cu versiunea coupé a SUV-ului electric Enyaq iV

După lansarea cu succes a modelului Enyaq iV, producătorul auto ceh Škoda confirmă că va include o nouă derivată în gama primului său SUV cu propulsie electrică. Versiunea Enyaq Coupé iV este așteptată să debuteze la începutul anului 2022 pentru a se adapta perfect la nevoile persoanelor cu un stil de viață activ.

Vehiculul cu patru uși va dispune de cinci locuri, va avea un volum al portbagajului de 570 de litri și va beneficia de un design elegant, iar plafonul ușor înclinat în partea din spate va duce la scăderea coeficientului aerodinamic până la valoarea de 0.247. Drept urmare, autonomia maximă garantată va fi de peste 535 km, conform standardelor WLTP.

Clienții vor avea la dispoziție două tipuri de baterii și trei configurații de putere. Prima opțiune va fi Enyaq Coupé iV 60, echipată cu un acumulator litiu-ion cu o capacitate netă de 58 kWh, un motor electric în stare să livreze 132 kW și un sistem de tracțiune spate. Din ofertă va face parte și modelul Enyaq Coupé iV 80, tot cu tracțiune spate, dar cu un propulsor de 150 kW și o baterie de 77 kWh. Rolul vârfului de gamă va fi îndeplinit de Enyaq Coupé iV 80x, prevăzut cu un al doilea motor electric – de 80 kW – pe puntea față, pentru a genera o putere combinată de 195 kW.

„Am avut un start internațional grozav cu modelul electric Škoda Enyaq iV. Vehiculul a fost primit foarte bine de către clienții noștri și am înregistrat până acum peste 70.000 de comenzi. La începutul anului 2022 vom extinde oferta cu noul Enyaq Coupé iV, o variantă care va aduce un design axat și mai mult pe emoție în linia noastră de produse”, a declarat Thomas Schäfer, CEO-ul Škoda.

La fel ca în cazul versiunii standard, cumpărătorii noului Enyaq Coupé iV își vor putea alege finisajele și echipamentele dorite la interior din seria Design Selections.Comments are closed.