ROMIL a inaugurat un nou Complex Comercial FIAT si IVECO la Iasi

Galerie foto

ROMIL GROUP a inaugurat la Iasi, pe DN 28, intre Metro si Letcani, unul dintre cele mai moderne Centre Comerciale Integrate de Vinzari si Service Auto din Romania, ce inglobeaza atit un spectaculos showroom, cit si un complex service performant ce deserveste marcile IVECO, FIAT, FIAT PROFESSIONAL, ALFA ROMEO, LANCIA si SSANGYONG. Unitatea Service ROMIL, din Sos. Iasi Tomesti, km. 2 ramine functionala, la fel si biroul de vinzari FIAT din Sos.Pacurari, nr. 46.

Peste 300 de invitati au tinut sa fie alaturi de directorul general Mihai Pascal si echipa sa la inaugurarea impunatorului complex. Ceremonia s-a desfasurat in showroom-ul Auto Padova, iar gindul te putea duce imediat la un vernisaj din moment ce printre masini isi vor gasi loc picturi sau sculpturi. Este cunoscuta aplecarea dlui Pascal spre arta, asa ca prezenta cvartetului "Ad Libitum" n-a fost deloc surprinzatoare, ci a dat serii un plus de rafinament.
Noua constructie a Centrului Comercial ROMIL de pe raza comunei Letcani, ce acopera o suprafata totala de 20.000 mp, din care 4.200 mp spatiu construit, este structurata pe mai multe compartimente: showroom AUTO PADOVA, cu o suprafata de expunere de 1.000 mp, Service ul FIAT ALFA ROMEO LANCIA, Service ul SSANGYONG, Service ul IVECO   ce functioneaza ca unitati independente - si cladirea pentru birouri de vinzari si logistica, cu o suprafata de 600 mp.

Unitatea Service pentru autoturisme si vehicule comerciale, cu o suprafata de 800 mp, are 14 posturi de lucru dotate cu elevatoare de 3 si 5 tone si amplasamente pentru lucrari speciale: geometrie directie, interventii sisteme electrice/electronice, reparatii grupuri moto propulsoare.
Unitatea Service IVECO pentru vehicule medii si grele, amplasata pe o suprafata de 700 mp, acopera necesarul de intretinere si reparatii al intregului parc de vehicule existent in circulatie, atit in garantie, cit si post garantie, asigurind totodata si posibilitatea repararii remorcilor si semiremorcilor rutiere.

In acelasi complex functioneaza si Unitatea de Tinichigerie Vopsitorie (cu un ultramodern cuptor de vopsire/uscare si laborator propriu de preparare vopseluri), Statia ITP pentru toate categoriile de vehicule si Spalatoria Auto.

Complexul Service executa toata gama de interventii tehnice pentru autocamioane medii si grele IVECO, autovehicule comerciale IVECO si FIAT, turisme FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA si SSANGYONG, autobuze si microbuze IVECO si IRISBUS, vehicule si utilaje de santier CARMIX.

Comments are closed.