Renault Kadjar – Un crossover creat pentru aventură!

Impunător şi sportiv, Renault Kadjar e oricând pregătit să se lanseze în noi aventuri. Are spirit de explorator, fapt confirmat de un design exterior dinamic, iar interiorul rafinat oferă confort pentru orice aventură. Cu Renault Kadjar eşti pregătit pentru o nouă experientă! Gardă la sol ridicată, scuturi de protecţie faţă şi spate, transmisie 4x4 sau 4x2, Extended Grip. Stop watching, start driving!

Te aventurezi pe drumuri mai puţin umblate? ETC (controlul electronic al tracţiunii) asigură transmiterea unei valori ideale de cuplu motor roţilor spate, în funcţie de viteză şi nivelul de aderenţă. Tot ce trebuie să faci este să alegi cel mai potrivit mod de rulare: 2WD, Auto sau Lock.

  • 2WD: tracţiune pe roţile faţă. În condiţii normale de drum, acest mod maximizează economia de carburant. În plus, Extended Grip îmbunătăţeşte aderenţa în modul 2WD. Pneurile speciale Mud & Snow de 17 inch evacuează mai eficient noroiul, nisipul sau zăpada moale. Prin activarea manuală a comutatorului amplasat sub consola centrală, şoferul poate opta pentru modul de asistenţă dorit: „ROAD”, „LOOSE GROUND’” sau „EXPERT”. În momentul demarajului, funcţia Extended Grip este inactivă: vehiculul rulează în modul „ROAD”;
  • Auto: în cazul unei pierderi de tracţiune, până la 50% din cuplu este transferat spre puntea spate;
  • Lock: distribuire egală a cuplului între punţile faţă şi spate. Poate fi activat pentru viteze de până la 40 km/h pe suprafeţe instabile (pământ, nisip, noroi, zăpadă).

Vei fi surprins cu siguranţă şi de interior! Caracteristicile lui Renault Kadjar în materie de spaţiu şi confort sunt printre cele mai bune din segment, înălţimea până la plafon este de 910 mm în partea din spate, iar lăţimea în dreptul coatelor este de aproape 1,5 metri.

Designul practic îţi permite să încarci uşor toate lucrurile de care ai nevoie atunci când te pregăteşti de vacanţă ori de o nouă aventură în week-end. Pentru un plus de confort Renault Kadjar îţi propune şi sistemul Easy Break ale cărui mânere aflate în portbagaj sau pe spătare permit rabatarea rapidă a banchetelor în poziţie 1/3 - 2/3.

Portbagajul poate fi configurat în două sau trei spaţii de depozitare separate. Datorită podelei plate în două părţi sunt posibile două configurări. Cu podeaua portbagajului în poziţie inferioară şi bancheta în poziţie verticală, ai la dispoziţie un volum de 527 de litri. Concluzia: ai cel mai încăpător portbagaj din segment!

Dă viaţă tuturor pasiunilor tale cu Renault Kadjar! Poţi transporta cu uşurinţă placa de snowboard, schiurile sau surf board-ul. Cu podeaua din portbagaj în poziţie ridicată şi bancheta din spate rabatată, beneficiezi de o suprafaţă perfect plană şi o capacitate de încărcare excepţională. Scaunul pasagerului din faţă poate fi pliat, devenind o mică masă, iar suprafaţa plană se extinde, astfel, până la bord, oferindu-ţi o lungime de încărcare de până la 2,54 metri!

Cu spaţii de depozitare care totalizează 30 litri, repartizate inteligent în habitaclu, viaţa devine simplă la bordul lui Renault Kadjar. Profită la maxim! Nicicând nu a fost mai uşor.

Bun venit la bord!

Renault Kadjar îţi propune un interior rafinat. Conceput cu un aer sportiv, Renault a acordat o atenţie specială confortului scaunelor. Întărite cu spumă de densitate dublă, acestea oferă atât confort cât şi susţinere solidă. Marginea frontală uşor înclinată a şezutului scaunelor oferă o susţinere sporită. Suporturile laterale se ridică cu până la două treimi din înălţimea spătarului, oferind confort ideal, indiferent de constituţia fizică a persoanei.

Lasă-te sedus! Culori asortate, gamă variată de materiale, finisaje de calitate... Renault Kadjar se remarcă! Încântă-ţi simţurile. Interiorul afişează un stil sportiv, dar rafinat deopotrivă, datorită calităţii materialelor şi a finisajelor. Totul emană eleganţă şi rafinament la bordul lui Renault Kadjar.

Mai mult soare în viaţa ta în fiecare zi! Renault Kadjar este dotat cu un pavilion fix din sticlă de 1,4 m², care îţi permite să vezi mai bine împrejurimile şi scaldă în lumină întreg habitaclul.

Renault Kadjar are un volan multifuncţional cu trei spiţe, cu aspect sportiv şi ergonomie îmbunătăţită, care oferă dincolo de toate o plăcere maximă a condusului.

Tehnologie multimedia de cea mai bună calitate

Controlează autovehiculul cu o simplă atingere! R-Link 2® oferă un control ergonomic şi intuitiv. Touchscreen-ul de mari dimensiuni asigură o utilizare extrem de simplă. Poţi muta pictogramele prin glisare, poţi derula în sus şi în jos pentru a citi informaţiile, poţi mări imaginea... Tu decizi!

Descoperă un meniu complet de funcţii grupate pe teme! Apasă pe pictograma „Navigaţie” pentru a accesa hărţile TomTom! Spaţiul „Multimedia” îţi permite să te bucuri de muzica preferată sau să vezi poze şi videoclipuri. Meniul „Telefon” îţi oferă funcţii precum „hands-free” prin Bluetooth şi funcţia de redare vocală a mesajelor (funcţie indisponibilă în limba română). În secţiunea „Vehicul”, poţi modifica opţiunile şi poţi configura sistemele de conducere asistată. Şi, în final, pictograma „Aplicaţii” îţi oferă acces la aplicaţiile şi serviciile Renault sau la R-Link Store. De asemenea, poţi conecta toate aparatele tale multimedia. Ai la dispoziţie două porturi USB, o mufă jack şi două prize de 12V.

R-Link 2 îţi oferă o experienţă complet nouă la volan. Paginile principale pot fi personalizate pentru a accesa cu uşurinţă funcţiile preferate. Poţi crea până la şase profiluri de utilizator. Cu o simplă apăsare vei putea regăsi opţiunile de navigaţie preferate, materialele multimedia sau setările pentru conducere asistată. Accesează R-Link Store şi descarcă aplicaţiile create special pentru utilizarea în maşină. Graţie aplicaţiilor R-Link, Renault Kadjar face condusul mai uşor şi călătoriile mai plăcute.

Sisteme de conducere asistată

O nouă experienţă la volan. Inginerii au echipat Renault Kadjar cu tehnologii inovatoare şi sisteme de conducere asistată pentru a-ţi oferi plăcerea desăvârşită la volan.

Parcarea laterală este mai simplă ca oricând, graţie sistemului Easy Park Assist. Acest sistem calculează spaţiul disponibil şi determină traiectoria corectă. Pe parcursul manevrelor de parcare, sistemul preia controlul total al volanului. Sistemul Easy Park Assist asigură trei moduri de parcare: cu spatele, perpendicular pe bordură şi în unghi faţă de aceasta. În orice situaţie, şoferul are controlul asupra frânarii şi acceleraţiei.

Adaptează-ţi stilul de condus pe baza datelor de circulaţie rutieră culese de cameră. Dacă depăşeşti limita de viteză, la bord va fi afişată o alertă vizuală, iar sistemul va sugera înregistrarea valorii indicate de semnul de circulaţie drept valoare pentru limitatorul de viteză.

Pentru călătorii mai plăcute şi mai puţin obositoare, Renault Kadjar este echipat cu un sistem Cruise control - limitator de viteză, care îţi permite să stabileşti cu uşurinţă o viteză de deplasare constantă sau o viteză maximă.

Datorită celor două module cu leduri „Pure Vision” care asigură atât faza scurtă, cât şi faza lungă, Renault Kadjar oferă o iluminare cu 20% mai puternică decât cea a becurilor cu halogen. Această tehnologie asigură un fascicul de lumină mai intens şi mai precis, îmbunătăţind vizibilitatea şi siguranţa pe timp de noapte.

Călătoriile tale pe timp de noapte sunt tot mai plăcute! Renault Kadjar îşi adaptează farurile în funcţie de prezenţa altor autovehicule. Acestea vor comuta automat de la faza lungă la faza scurtă şi invers.

Conduci relaxat! Renault Kadjar este echipat cu sisteme de siguranţă inovatoare, care îţi oferă o experienţă sigură şi relaxată la volan.

Sistemul de frânare activă de urgenţă te avertizează când detectează un risc de coliziune cu autovehiculul din faţă. Dacă nu există nicio reacţie, sistemul se activează automat pentru a evita sau atenua impactul.

Dacă un alt autovehicul vrea să te depăşească şi din întâmplare a pătruns în unghiul mort, atunci eşti atenţionat prin intermediul unui semnal vizual pe oglinzile laterale. La viteze de peste 70 km/h, acest sistem te avertizează în cazul în care autovehiculul trece involuntar peste un marcaj cu linie continuă sau întreruptă.

Fiindcă nu se ştie niciodată de unde apare pericolul, Renault Kadjar este mereu pregătit. Şase airbag-uri (faţă, cap/torace şi tip cortină), centuri de siguranţă pretensionate şi cu limitatoare de efort şi tetiere cu protecţie împotriva şocurilor cervicale. Pentru protecţia copiilor, Renault Kadjar dispune şi de două puncte de ancorare Isofix.

Stop & Start, tehnologii de downsizing şi de reducere a frecărilor, sisteme de injecţie de nouă generaţie, funcţie de recuperare a energiei la frânare... sunt doar câteva dintre atuurile lui Renault Kadjar.

Cutia automată cu şase trepte şi dublu ambreiaj EDC răspunde instantaneu comenzilor şoferului. Timpul de schimbare a treptelor a fost redus la doar 290 ms şi asigură un pasaj aproape instantaneu, fără sincope. Economia de carburant şi emisiile de CO2 sunt la un nivel de excepţie, oferind rezultate comparabile cu cele ale cutiei de viteze manuale.

Renault Kadjar este un crossover gândit pentru eficienţă! Roţile, oglinzile laterale, unghiul spoilerului şi fantele de aer au fost toate studiate atent la testele efectuate în tunelul aerodinamic. Carenajul specific al şasiului, spoilerul faţă şi clapetele de aer active îmbunătăţesc circulaţia aerului pe deasupra maşinii. Datorită acestor caracteristici, Renault Kadjar reuşeşte să economisească 0,62 litri de carburant la 130 km/h şi să-şi reducă emisiile de CO2 cu 4 g/km!

Poţi achiziţiona Kadjar Life TCe 140 GPF la un preţ de 15.650 de euro (TVA inclusă), prin Programul Rabla. În plus, prin programul de creditare şi servicii Renault Easy, te poţi bucura de 5 ani fără griji cu dobândă fixă, garanţie şi revizii incluse.

Comments are closed.