Primul SUV din familia Mercedes-Maybach va debuta în acest an

Constructorul auto german Mercedes-Benz se pregătește să includă un SUV în cadrul gamei de lux Maybach pentru a rivaliza cu modele precum Bentley Bentayga, Range Rover SVAutobiography Dynamic și Rolls-Royce Cullinan.

Potrivit revistei britanice Autocar, noul vehicul va fi dezvăluit până la sfârșitul anului 2019 și se va adresa în special clienților din China, Rusia și America de Nord. Obiectivul noului SUV va fi acela de a oferi un nivel de performanță și confort similar celui întâlnit la Mercedes-Maybach Clasa S.

Automobilul va prelua multe dintre elementele de design promovate încă din anul 2016, prin intermediul conceptului coupé Mercedes-Maybach Vision 6, în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Deși va împrumuta structura din aluminiu și oțel de înaltă rezistență a versiunii standard GLS, noul SUV din linia Maybach va dispune de un stil exterior mult diferit. El se va face remarcat prin grila distinctivă a radiatorului, grafica blocurilor optice, forma jantelor și accentele cromate.

La interior, mașina va beneficia de materiale de cea mai bună calitate, o nouă grafică a instrumentarului de bord și un sistem de infotainment de nouă generație.

Printre opțiunile de motorizare se presupune că se va afla propulsorul V8 twin-turbo pe benzină, de 4 litri, alături de o transmisie automată cu opt rapoarte, un sistem de tracțiune integrală 4Matic și o suspensie Air Body Control.

Comments are closed.