Primul SUV din familia Mercedes-Maybach a fost surprins la teste

Brand-ul de lux al producătorului auto german Mercedes-Benz va dezvălui, anul viitor, cel dintâi SUV din portofoliul său. Noul vehicul va utiliza ca punct de pornire SUV-ul GLS și va concura direct cu automobile precum Bentley Bentayga și Rolls-Royce Cullinan.

Revista britanică Auto Express anunță acum că un prototip necamuflat al viitorului SUV a fost văzut recent la teste pe drumurile publice. Din fotografiile prezentate de această publicație se observă mici deosebiri în materie de design între noul model și cel folosit ca bază, iar cea mai evidentă este grila radiatorului.

În plus, barele de protecție au fost și ele restilizate, iar cele mai multe schimbări sunt așteptate să se producă la interior, pentru a le oferi clienților un nivel superior de lux și rafinament.

Compania germană a furnizat primele indicii referitoare la dezvoltarea unui SUV de lux încă de acum câțiva ani, prin intermediul conceptului Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, expus la Salonul Auto de la Beijing. Varianta de serie va prelua câteva din elementele acelui concept, însă nu și tehnologia electrică de propulsie. Punerea în mișcare ar urma să fie asigurată de un motor V8, conectat la o transmisie cu puține rapoarte.

Comments are closed.