Primul exemplar Polestar 2 livrat unui client din Europa

Marca premium Polestar, parte a grupului chinez Geely alături de compania suedeză Volvo, a livrat în această săptămână primul exemplar al noului fastback 100% electric Polestar 2 pe teritoriul Europei. Norocosul client este din Suedia, astfel că acțiunea de înmânare a cheilor și a actelor de proprietate s-a desfășurat la Göteborg.

„Am comandat modelul meu Polestar 2 în ziua lansării. Este primul meu vehicul electric și am ales să montez panouri solari pe plafon pentru o încarcare mai rapidă acasă”, a declarat Sture Stensson când a intrat în posesia noii mașini.

Dezvăluirea oficială a modelului Polestar 2 a avut loc în prima parte a anului 2019, iar producția a fost demarată în martie 2020, în cadrul fabricii din Luqiao, China, în urma relaxării restricțiilor impuse în regiune pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

„Sunt foarte mândru de întreaga echipă. Este o mare reușită că am depășit provocările de producție și logistică declanșate de pandemia globală pentru a le oferi acest produs clienților”, a declarat Thomas Ingenlath, CEO-ul mărcii Polestar.

În momentul de față, Polestar deține 14 showroom-uri pe teritoriul Chinei, Europei și Americii de Nord, numărul lor urmând a fi de 50 până la sfârșitul anului 2020. De performanțele noului fastback Polestar 2 se vor bucura, după clienții din Suedia, cei din China, Norvegia, Germania, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Elveția și America de Nord.

Alte informații despre modelul Polestar 2 puteți citi aici.

Comments are closed.