Primele exemplare Polestar 2 destinate clienților din Europa au ajuns în Belgia

Un eveniment important în activitatea mărcii de performanță Polestar – parte a grupului chinez Geely, alături de Volvo – a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Este vorba despre sosirea în Europa a primelor unități ale fastback-ului electric Polestar 2 destinate clienților din regiune. Mașinile au fost debarcate pe uscat în portul belgian Zeebrugge.

„Este un moment important. Suntem cu un pas mai aproape de a le oferi clienților din Europa noul model Polestar 2. Sosirea primului lot evidențiază angajamentul nostru față de clienți și modul eficient în care funcționează operațiunile noastre în jurul lumii”, a declarat Thomas Ingenlath, CEO-ul companiei Polestar.

Livrările sunt programate să înceapă în luna august. Primele piețe din Europa unde va ajunge modelul Polestar 2 vor fi Suedia și Norvegia, urmate la scurtă vreme de Belgia, Germania, Olanda și Marea Britanie. Acestor țări li se va alătura Elveția, spre sfârșitul anului 2020.

În plus, tot din această vară, potențialii clienți din Europa vor avea posibilitatea de a testa noul fastback electric dezvoltat de Polestar.

Citiți detalii suplimentare despre debutul modelului Polestar 2 și despre intrarea lui în producție.

Comments are closed.