Premiera mondiala a supermasinilor Marcos TSO

Galerie foto

Marcos Engineering a anuntat recent premiera mondiala a supermasinilor sale TSO in Londra la salonul exclusiv privat Luxury and Supercar Show.
TSO GTC este un coupe britanic clasic inspirat din cursele de masini, cu doua locuri care vine cu suspensii si frine folosite la curse si un difuzor pentru spate. GTC ul este evaluat la 49.950 lire sterline. Modelul TSO R/T livreaza o experienta de condus palpitanta datorita plafoanelor duale detasabile -- combinind experienta unui roadster cu doua locuri cu siguranta, increderea si styling-ul unui coupe.
Modelul R/T vine echipat cu suspensii pentru calatorii, plase pentru bagaje si instalatie de sunet premium, evaluat la 53.950 de lire sterline.

Ambele modele au in standard motoare de aluminiu V8 cu 420 CP si o cutie de viteze manuala cu sase viteze. Este de asemenea disponibil si un pachet de performanta cu 462 CP. Masinile TSO sint livrate in aceasta vara prin reteaua de dealeri Marcos.
"Combinatia TSO de motoare V8 cu putere tunata si un design de categorie usoara livreaza atit performante uimitoare, cit si un sunet de o calitate care iti taie rasuflarea, intr o supermasina britanica de mare incredere, realizata cu precizie de catre ingineri si convenabila ca pret", a spus directorul executiv al Marcos Engineering, Tony Stelliga.
Masinile TSO sint proiectate profesionist de catre ingineri. Compozitii si componentele sint proiectate de catre CAD si fabricate in Marea Britanie. Sasiul este realizat si fabricat de catre Prodrive -- o companie de prima mina care produce sasiuri motorsport si masini de curse care au cistigat cinci campionate British Touring Car si sase titluri World Rally. Concepute pentru a fi usoare si a raspunde sensibil la stimuli, masinile TSO inspira incredere si sociabilitate dincolo de limite.
Masinile TSO sint demne de incredere datorita acelorasi motoare V8 care si au dovedit eficacitatea si componentelor unitatilor de transmisie regasite la Corvette si Monaro. Modificarile facute de Marcos la admisie, evacuare si electronica sporesc capacitatile de condus si performantele.

Masinile TSO sint performante -- o caroserie usoara din compozit, ramele cadru ale sasiului si motorul V8 asigura un raport impresionat intre putere si greutate. La pachetul de performanta "Performance Pack", masinile TSO accelereaza pina la 100 km/h in 4,1 secunde si pina la 160 km/h in 8,5 secunde. Frinele imense de 340 mm AP Racing fac minuni, oprind masina in 12,9 secunde de la 100 km/h.
Depasirile sint fara efort, de la 80 la 112 km/h ajungind in doar 2,1 secunde. Viteza maxima este de peste 298 km/h.
Marcos Engineering isi are baza in Kenilworth (Warwickshire -- Anglia) -- inima industriei motorsport britanice. Anul acesta, compania isi celebreaza cea de a 47 a aniversare, timp in care a construit masini sport britanice exclusiviste, usor de condus si de inalta performanta.

Comments are closed.