Porsche Mission E ar putea primi o varianta cu tractiune spate

Galerie foto

Primul model complet electric al companiei germane Porsche va debuta catre finalul acestui deceniu, el fiind prefigurat inca din urma cu aproape doi ani, prin intermediul unui concept expus in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Conform publicatiei Automobile Magazine, cel mai recent prototip testat de Porsche dispune de geamuri, usi si scaune electrice, precum si de un habitaclu echipat cu tehnologii dintre cele mai avansate.

In plus, desi va fi mai mic decat Panamera, Mission E promite a fi aproape la fel de spatios ca un vehicul pozitionat in clasa superioara, potrivit declaratiei date de Stefan Weckbach, liderul acestui proiect.

Surse din interiorul firmei au dezvaluit ca Porsche are de gand sa ofere trei versiuni diferite ale modelului electric Mission E, gama urmand a fi format dintr-o derivata cu 402 CP, o varianta de top cu 670 CP si o alta cu tractiune spate.

Se asteapta ca Porsche Mission E sa ofere o autonomie de aproximativ 480 km si sa permita reincarcarea bateriilor in proportie de 80% in doar 20 de minute.

Comments are closed.