Polestar crede că succesul său va depinde de începerea la timp a producţiei

Marca Polestar a companiei suedeze Volvo îşi propune să iasă din tiparele stabilite până acum de firmele de mici dimensiuni care construiesc vehicule cu propulsie electrificată şi care şi-au câştigat o reputaţie mai puţin favorabilă din cauza întârzierii producţiei.

Polestar lucrează acum la definitivarea planurilor privind demararea asamblării primului său model, coupé-ul hibrid plug-in Polestar 1.

Potrivit CEO-ului Thomas Ingenlath, respectarea termenelor stabilite şi livrarea primelor maşini către clienţi sunt extrem de importante pentru Polestar, iar situaţia va deveni din ce în ce mai clară în următoarele săptămâni, după ce vor fi primite şi avansurile aferente comenzilor, relatează Automotive News Europe.

Polestar a ales să lanseze iniţial un automobil hibrid plug-in ca o consecinţă a faptului că infrastructura de reîncărcare a bateriilor electrice nu este suficient dezvoltată în momentul de faţă.

Peste 6.000 de cumpărători s-au arătat interesaţi de modelul Polestar 1 în cele cinci luni de la dezvăluirea lui, motiv pentru care este avută în vedere posibilitatea introducerii celei de-a doua ture de lucru în cadrul uzinei din Chengdu, China, pentru a se obţine o dublare a volumului anual de producţie.

Comments are closed.