Peugeot 508 First Edition: ediţie limitată de lansare

La scurtă vreme după ce a dezvăluit noul 508 la Salonul Auto de la Geneva, compania franceză Peugeot prezintă, în avanpremieră, o ediţie exclusivistă lansată în număr limitat: noul Peugeot 508 First Edition. Această ofertă este disponibilă în douăsprezece ţări europene. Rezervările se pot face online pentru primele livrări care vor începe în octombrie 2018.

Sedanul radical semnat First Edition

Ediţia limitată Peugeot 508 First Edition are la bază nivelul de echipare GT, vârf de gamă al mărcii Leului şi este propusă în două culori, Dark Blue şi Ultimate Red. Peugeot 508 First Edition este o versiune exclusivistă a noului sedan elegant şi sportiv, ce adoptă o siluetă joasă şi dinamică subliniată de partea frontală agresivă şi stilul robust şi elegant.

Exteriorul se distinge printr-o parte frontală în negru lucios şi jante diamantate Augusta bi-ton din aliaj de 19 inch vopsite în Grey Dust. Peugeot 508 First Edition este disponibil cu motorizări pe benzină PureTech 225 CP sau Diesel Blue HDi 180 CP, ambele cuplate la noua cutie de viteze automată cu 8 trepte EAT8.

Peugeot i-Cockpit şi interiorul său First Edition

Interiorul modelului Peugeot 508 First Edition include elemente decorative din lemn de Zebrano şi tapiţerie din piele într-o nuanţă elegantă de negru şi Alcantara cu cusături arămii. Această versiune limitată a noului sedan radical al mărcii integrează Peugeot i-Cockpit alcătuit dintr-un volan compact, head-up display configurabil şi un ecran tactil HD amplu de 10 inch.

Stilul sportiv al acestui vehicul este accentuat de numeroase detalii: volan îmbrăcat în piele naturală perforată şi decor în nuanţă crom satinat, plafon negru, iluminat interior Full LED, pedalier din aluminiu şi praguri inscripţionate First Edition.

Noul sedan Peugeot ultra-tehnologic

Modelul Peugeot 508 First Edition este echipat cu tehnologie de ultimă generaţie. Acesta dispune de un număr impresionant de sisteme de asistenţă la condus. Funcţia Night Vision este inedită în acest segment, făcând posibilă detectarea fiinţelor vii aflate în faţa vehiculului pe timp de noapte sau în condiţii de vizibilitate redusă.

Încărcarea wireless a smartphone-ului este, de asemenea, disponibilă, precum radio-ul digital DAB şi un ecran tactil amplu de 10 inch HD, inclusiv navigaţie conectată 3D cu recunoaştere vocală şi acces la multitudinea de servicii conectate TomTom (trafic în timp real, preţuri carburanţi, staţii de parcare, condiţii meteo, căutări la nivel local).

Sistemul Hi-Fi Premium Focal, pentru o acustică fină

Ediţia specială Peugeot 508 First Edition este echipată cu sistemul audio Focal cu acustică de înaltă fidelitate, inclusiv zece difuzoare, care foloseşte tehnologia exclusivă Focal pentru a te bucura la bordul maşinii de un sunet pur.

Peugeot a colaborat cu francezii de la Focal pentru această ediţie limitată, cu scopul de a oferi în exclusivitate căşti wireless, semnate de Peugeot Design Lab.

Comments are closed.