Peugeot 207 – MUSTESTE DE CALITATI

Galerie foto

Frumusete, pasiune, incredere, inteligenta
Ce reprezinta aceasta pentru dumneavoastra?
Frumusetea. Un design expresiv, linii pure, mostenirea unei traditii.
Pasiunea. Factorul determinant pentru a crea masini care comunica atit cu drumul, cit si cu dumneavoastra. Pentru ca fiecare drum sa fie o adevarata calatorie. Pentru a trezi la viata placerea de a conduce.

Increderea. Toate masinile sint fabricate urmarind cele mai riguroase norme de calitate pentru a va asigura ceea ce este mai bun si, prin urmare, o liniste spirituala perfecta.
Inteligenta. Aceasta, impreuna cu solutiile inovatoare, raspunde asteptarilor dumneavoastra si anticipeaza viitorul.
Aceste valori sint in genele Peugeot. Le veti regasi in oricare din modele si in tot ceea ce, miine, va purta emblema marcii Peugeot.
Iata de ce alchimia dintre dumneavoastra si masina va fi perfecta.

Frumusetea sa frapeaza
Frumusetea sa frapeaza. Caracterul sau de asemenea. Silueta sa este supla si fluida. Liniile sint tensionate si nervoase. Datorita echilibrului intre masa si volum veti percepe esentialul: la fel ca toate felinele, 207 degaja o impresie de agilitate si robustete. Cu o "gura" agresiva, o "privire" de felina si o tinuta exemplara, modelul 207 emana o intensitate ce retine imediat privirea. Totul sugereaza placerea miscarii. O placere ce poate avea un look fie elegant, fie sportiv, pentru ca aveti optiunea de a alege intre doua parti frontale diferite: clasica sau sport si intre mai multe versiuni, una mai energica decit cealalta. Dovada ca uneori putem fi si plini de forta si civilizati.

In registrul sportivitatii, 207 va lasa o totala libertate de expresie si va propune pentru varianta Sport trei nivele de finisare: Sport, Sport Pack si Feline. Fata modelului se distinge printr o prelungire a capotei, mai agresiva, si o grila mai larga, care integreaza proiectoarele de ceata in carcase cromate. O teava de esapament cromata imprima sportivitate si partii din spate.

Instalati-va!
Nimic nu poate sa te umple mai mult de energie decit perspectiva de a fi deschis catre lume. Plafonul panoramic de sticla vine sa confirme. Cu o suprafata de 1,1 metri patrati, acest acoperis a fost tratat termic pentru a limita efectul incalzirii habitaclului si pentru a maximiza rezistenta la casare. Poate fi ascuns printr un plafon culisant opac. In plus fata de suprafata vitrata deja foarte generoasa a lui 207, plafonul vitrat vine sa imbunatateasca confortul dumneavoastra si al pasagerilor. Prelungeste parbrizul atermic, care reduce cresterile de temperatura in habitaclu, optimizind astfel functionarea aerului conditionat. Semne ale generozitatii? Ceea ce este sigur este faptul ca in acest domeniu 207 isi canalizeaza energia pentru a fi cit mai util. De altfel, toate spatiile de depozitare vin sa confirme acest lucru: in si sub torpedo, in fata, deasupra radioului, pe consola centrala, in portierele fata si spate. Alte delicatese: in timp ce coboriti din masina, lumina farurilor este mentinuta timp de citeva secunde pentru a va ajuta sa deschideti usa garajului.

Veti petrece mult timp in 207. Prin urmare trebuie sa va simtiti confortabil. Instalati va! Reglati inaltimea scaunului si inclinarea spatarului, reglati volanul in adincime si in inaltime, simtiti confortul scaunului si pozitia excelenta de sofat si priviti in jurul dumneavoastra. Dispuneti de o mare libertate de miscare, ca si cum acest loc al soferului a fost proiectat pentru dumneavoastra. Aveti, de asemenea, acces direct la comenzile grupate pe consola centrala: radio-CD si comanda ventilatie.

O scurta privire asupra designului plansei de bord, asupra volanului sport si a cadranelor va vor plasa rapid intr un alt ritm, mult mai dinamic. Cind veti conduce veti descoperi cel mai bine ca locul soferului ofera o varietate de sisteme inovative de asistenta la condus, care participa activ la confortul si securitatea dumneavoastra.

Lasati pasiunea sa va invadeze
1.4E 75 CP
Performantele sale va permit sa exploatati la maximum calitatile dinamice ale lui 207. Datorita termostatului si alternatorului sau pilotat, motorul functioneaza la capacitati maxime, afisind totusi un consum redus. Placere si economie!

1.4E 16v 90 CP
Sub capota, un motor de 1.4 litri, o putere de 90 CP, 16 supape, o admisie variabila... In spatele volanului, toata exuberanta si energia pe care o poate transmite un motor modern cind este asociat cu o cutie de viteze manuala performanta. O adevarata bucurie.

1.6E 16v 110 CP
Ce cautati? Un temperament incisiv sau o docilitate dovedita? Cu acest motor cu injectie de 1.587 cmc cu 16 supape aveti parte de ambele. Datorita cuplului sau performant, acceleratii nervoase vor condimenta placerea dumneavoastra de a conduce.

1.6E 16v Turbo 150 CP
Cind PSA Peugeot Citroen si BMW s au asociat pentru a crea un nou motor, rezultatul i a satisfacut si pe cei mai exigenti. Acest motor pe benzina are valori de cuplu exceptionale care ii asigura performante sportive de un inalt nivel si reprize performante inca de la regimurile joase. Altfel spus, o placere de a conduce care va ofera in acelasi timp un zimbet... si senzatie.

1.4 HDi 70 CP
Cu acest motor Diesel descoperiti un nou sens al cuvintului performanta. Impreuna cu o cutie de viteze manuala in 5 trepte acesta va va oferi senzatii foarte placute. Mai mult, veti aprecia si silentiozitatea functionarii acestuia. O garantie a senzatiilor si a starii de bine.

1.6 16v HDi 90 CP
Pentru a reduce semnificativ consumul de motorina, acest motor Hdi urmareste doua directii de eficienta: greutatea scazuta si tehnologiile inovative care va permit sa cistigati in dinamism.

1.6 16v HDi 110 CP
Putere exceptionala, reprize viguroase si o atentie deosebita pentru mediul inconjurator datorita echiparii cu filtrul de particule. Cu acest motor veti simti fizic tot aportul noilor tehnologii in materie de performanta. Un Diesel cu adevarat nobil gata sa va trateze regeste.

Inteligenta protectoare
Suspensii optimizate, sistem de frinare eficient, stabilitate optima datorita tehnologiei ESP, sistem de iluminare performant... In toate aspectele securitatii active, 207 face apel la intreaga sa inteligenta pentru a va proteja.

De la primele miscari ale rotilor sinteti in siguranta. Dupa citeva viraje si frinari veti intelege ca nimic nu este lasat la voia intimplarii, ceea ce are ca rezultat un comportament dinamic exemplar. Trenul de rulare al lui 207 a fost optimizat astfel: punte fata pseudo McPherson, ecartament marit, punte spate cu traversa deformabila. Sistem de frinare puternic si rezistent? Cu siguranta. Datorita servodirectiei electrice si variabile directia se comporta precis la drum intins, dar si agreabil la parcare.
Asociate cu excelenta rigiditate a caroseriei, aceste calitati sint mai mult decit suficiente pentru a va impresiona la capitolul securitate.

Dar asta nu este totul. Pentru a pastra un echilibru optim si placerea de a conduce in situatii delicate, 207 este dotat cu sistem complet de frinare care cuprinde mai multe functii:
* Antiblocarea rotilor (ABS) -  controleaza traiectoria in cazul frinarii de urgenta;
* Repartitorul electronic al frinarii (REF) -  administreaza controlul fiecarei roti pentru o mai mare eficacitate, mai ales in cazul frinarii in curbe;
* Asistenta la frinarea de urgenta (AFU) -  mareste eficacitatea frinarii.
ESP (Controlul Dinamic al Stabilitatii) completeaza pe linga cele trei functii precedente cu inca doua functii suplimentare:
* Antipatinarea rotilor (ASR) -  actioneaza asupra frinelor si motorului avind ca rezultat limitarea patinarii rotilor in cazul pierderii aderentei;
* Controlul dinamic al stabilitatii (CDS) -  compara in permanenta informatiile transmise de catre senzorul de volan si senzorul de rotatie pentru a detecta tendintele subviratorii sau supraviratorii. Cu alte cuvinte, replaseaza, in limita legilor fizicii, autoturismul pe traiectoria sa initiala.
In plus, pentru modelul 207, doua noi functii vin sa intareasca eficacitatea ESP ului:
* ESP adaptiv (ESP cu dinamica scazuta sau LDE) -- adapteaza presiunea frinarii in curba in functie de viteza pentru a o corecta imediat;
* Controlul subvirajului extins (Understeer Control Logic UCL)  - frineaza vehiculul pe una sau mai multe roti in situatia unui subviraj.
207 nu are decit un singur scop: pasagerii. De aceea se preocupa sa va protejeze eficient -- pe dumneavoastra si pasagerii dumneavoastra.
Cu 5 stele la testele Euro NCAP pentru protectia pasagerilor, 207 va protejeaza in mai multe feluri. Structura sa absoarbe o mare parte din energia socurilor. In cazul unui soc frontal, coloana de directie retractabila limiteaza reculul volanului, astfel incit riscurile intruziunii motorului si cutiei de viteze in habitaclu sint diminuate.
In plus, pe partea conducatorului auto suportul piciorului sting este activ. Astfel, absorbind energia socului se diminueaza riscul ranirii gleznei. In cazul unui soc lateral, sinteti la adapostul unei celule armate cu ranforsari laterale solide.
Protectia oferita pasagerilor este completata de:
* airbag uri frontale pentru sofer si pasager a caror presiune se adapteaza la soc;
* airbag uri laterale fata destinate protectiei toracelui, abdomenului si bazinului soferului si pasagerului fata;
* airbag uri perdea fata si spate care protejeaza capul pasagerilor.

Partea frontala a modelului 207 a fost astfel conceputa incit sa minimizeze eventualele raniri cauzate pietonilor, modelul obtinind astfel 3 stele la testele Euro NCAP la aspectul protectiei pietonilor.
Pentru modelul 207 au fost prevazute si numeroase sisteme contra furtului sau intruziunii: dispozitiv anti speraclu, incuietoare care merge in gol in cazul utilizarii unui alt obiect decit cheia, antidemaraj codat, super inchidere centralizata, alarma...

Evadati!
Descoperiti personalitatea modelului Peugeot 207! Stilul sau expresiv va trezeste simturile. Dinamismul interiorului, fara a l mai mentiona pe cel al versiunilor de motorizare disponibile, va va capta atentia. Iar prestatia sa excelenta, comparabila doar cu nivelul de securitate de 5 stele pe care il ofera, va va convinge cu siguranta.

Comments are closed.