Pandemia începe să lase brațele jos! Trafic de showroom intensificat la Casa Auto Valea Lupului

Pandemia de COVID-19 a reușit poate nu chiar să pună pe chituci ediția 2020 a Programului Rabla, însă a forțat-o să evolueze cu frâna de mână trasă și cu un limitator de viteză cum nici nu ne-am fi putut imagina. Startul a venit a doua zi după instaurarea stării de urgență, dar chiar și în cele mai vitrege condiții pe care le-a întâmpinat de când a fost introdus în România tot a reușit să epuizeze o treime din cele 50.000 de tichete lansate pe piață într-o singură tranșă în primul din cei cinci ani pe cât se întinde noul proiect.

Nici nu mai trebuie adăugat că măcar jumătate din cele 50.000 de tichete ar fi fost deja de mult timp epuizată în condiții normale, însă în showroom-ul Dacia al concesionarului Casa Auto Valea Lupului sunt semnale că situația face pași consistenți spre normalitate.

Traficul de showroom s-a intensificat considerabil după 15 mai, când clienții au avut mai multă libertate de mișcare o dată cu renunțarea la starea de urgență. Intră din ce în ce mai multe persoane în showroom, așteptăm să înregistrăm un salt și în vânzări”, ne-a declarat Lucian Damian, șef vânzări Dacia la Casa Auto Valea Lupului.

Citește și: NOUL MERCEDES-BENZ GLA MERITĂ VĂZUT CÂT DE FRUMOS A CRESCUT! UN EXEMPLAR DIN NOUA GENERAŢIE A AJUNS LA CASA AUTO IAŞI

Modelele cu mare priză la public au rămas Logan și Duster, deși și Sandero a început să se numere printre exemplarele preferate de clienții ce optează pentru mașinile mărcii considerate „smart buy” pentru excelentul raport preț/prestații.

Citește AICI un reportaj din iunie 2019 cu Dacia Duster

Din ce în ce mai întrebate sunt și versiunile Stepway, dar nu doar pentru Sandero, ci și pentru Logan. De asemenea, căutate sunt și versiunile GPL pentru Duster, dar pentru întreaga gamă suntem pregătiți cu soluții foarte bune pentru clienții care ne trec pragul”, a adăugat Lucian Damian, convins că toate cele 50.000 de tichete vor fi epuizate până la sfârșitul anului.

Citește și: NOUL LAND ROVER DEFENDER A AJUNS LA CASA AUTO IAŞI! O NOUĂ GENERAŢIE PENTRU O NOUĂ ERĂ!

Comments are closed.