Opel va renunța la modelele Adam, Karl și Cascada

Compania germană Opel continuă punerea în aplicare a planului strategic PACE! pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților și a se asigura că va respecta standardele drastice privind emisiile de CO2 care vor intra în vigoare în Europa în 2020.

Începând din 2019 și până la finalul anului 2020, Opel va lansa opt automobile complet noi sau revizuite și va investi în principal în segmentele profitabile, care generează volume ridicate de vânzări.

Prin intermediul planului PACE!, Opel s-a angajat să aducă pe piață cel puțin un vehicul nou în fiecare an. Drept urmare, marca va prezenta în 2019 noua generație a popularei mașini Corsa precum și succesorul modelului Vivaro, care va fi disponibil atât ca vehicul comercial ușor, cât și ca autoturism. Totodată, atunci vor fi oferite spre vânzare câteva niveluri de echipare și versiuni noi ale gamei Combo.

Portofoliul va fi completat în 2020 de succesorul modelului Opel Mokka X. Brand-ul german estimează că acest model va aduce o creștere semnificativă a vânzărilor consemnate de linia de SUV-uri, de la 25% din volumul total de livrări înregistrat în prezent de Opel, la 40% în 2021.

În plus, din dorința de a-și concentra eforturile asupra segmentelor mai profitabile, modelele Opel Adam, Karl și Cascada nu vor fi înlocuite după încheierea actualului ciclu de viață, dar vor fi comercializate până la sfârșitul anului 2019.

Comments are closed.