Opel Insignia beneficiază de o serie de actualizări

Constructorul auto german Opel anunță că a efectuat câteva îmbunătățiri asupra modelului Insignia pentru a veni în întâmpinarea cerințelor în continuă schimbare și evoluție de pe piețele importante ale lumii.

Modificările de la exterior sunt mai degrabă subtile și au vizat, în primul rând, grila radiatorului, care are acum un design nou și este înconjurată de o bandă cu finisaj cromat. Farurile adaptive IntelliLux LED ce au câte 84 de LED-uri în structura fiecărui bloc optic au fost și ele revizuite, același tratament fiind aplicat și luminilor circulare pentru ceață, barelor de protecție și celor două terminații ale sistemului de evacuare.

La interior, vehiculul va include o nouă tehnologie de reîncărcare wireless a telefoanelor mobile și un sistem actualizat de infotainment, cu o înfățișare distinctă a funcției de navigație. În plus, o cameră video retrovizoare face parte și ea din pachetul de actualizări.

Opel va expune public noul model Insignia în ianuarie 2020, în cadrul Salonului Auto de la Bruxelles. Tot atunci se așteaptă să ofere detalii și despre eventualele îmbunătățiri efectuate asupra opțiunilor de motorizare.

Comments are closed.