O primă imagine cu viitoarea mașină compactă a mărcii Škoda

Compania cehă Škoda a dat publicității o fotografie prin intermediul căreia prezintă silueta noului automobil pe care îl va include în segmentul compact spre finalul acestui an.

Hatchback-ul prevăzut cu cinci uși va fi susținut de platforma MQB a grupului Volkswagen și va îmbina dimensiunile compacte ale exteriorului cu un habitaclu spațios.

„Rolul celor din departamentul responsabil de marketingul produselor este acela de a analiza percepția pieței și nevoile clienților pe parcursul întregului ciclu de viață al unui vehicul. Noi trebuie să ne asigurăm că oamenii primesc un produs bun pentru banii pe care îi plătesc, iar acel produs se ridică la nivelul așteptărilor din segment, nu doar la început, ci în toate etapele ciclului de viață. Vorbim aici despre preț și gama de echipamente”, a declarat Aleš Petrus, șeful departamentului de marketing de produs al firmei Škoda.

Noul model compact al brand-ului ceh promite să ofere o multitudine de sisteme avansate de asistență a șoferului, cu un stil inspirat din cel al conceptului Vision RS.

Comments are closed.