Noul Volkswagen Golf GTD va fi expus la Salonul Auto de la Geneva

Compania germană Volkswagen anunță că ediția din acest an a Salonului Auto Internațional de la Geneva, desfășurată în perioada 5 - 15 martie, va găzdui premiera mondială a noului model Golf GTD.

Potrivit companiei producătoare, noul vehicul este echipat cu cel mai puternic și mai curat motor turbo diesel cu injecție (TDI) instalat vreodată în structura unei variante Golf. Propulsorul vine în perfectă armonie cu dinamismul automobilului Golf GTD pentru a garanta o eficiență îmbunătățită a consumului de combustibil și emisii scăzute de noxe.

Lunga tradiție a emblemei GTD va merge mai departe odată cu lansarea acestei versiuni, bazate pe cea de-a opta generație a modelului Golf. Volkswagen a lansat primul Golf GTD în 1982, din dorința de a spori plăcerea de a conduce în clasa compactă cu ajutorul motorului său turbo diesel și a pune la dispoziția clienților noi abilități sportive.

După aproape patru decenii, Volkswagen va lansa din nou unul dintre cele mai economice și mai sportive mașini compacte de pe piață. Noul Golf GTD promite să ofere o creștere semnificativă a performanțelor, alături de o diminuare a emisiilor de CO2.

Comments are closed.