Noul Toyota RAV4 va debuta la Salonul Auto de la New York

Compania japoneză Toyota a confirmat că versiunea actualizată a modelului RAV4 va fi dezvăluită la finalul acestei luni, cu ocazia evenimentului de specialitate care se va desfăşura la New York.

Este vorba despre cea de-a cincea generaţie a SUV-ului nipon, la baza căreia se va afla platforma TNGA (Toyota New Global Architecture), despre care se ştie că susţine automobilele Prius, CH-R şi Auris.

Toyota a dat publicităţii o primă imagine cu rol de teaser pentru vehiculul al cărui design va fi inspirat din cel al conceptului FT-AC, expus în premieră mondială în toamna anului trecut, în cadrul Salonului Auto din Los Angeles.

Având în vedere noua strategie anunţată de Toyota, este foarte probabil ca RAV4 să fie disponibil de acum cu două tehnologii diferite de propulsie hibridă, cea formată dintr-un motor de 1,8 litri care dezvoltă 120 CP şi cea alcătuită dintr-o unitate de 2 litri care generează 177 CP. De asemenea, gama ar urma să includă şi o opţiune de propulsie convenţională, fără asistenţă electrică.

Comments are closed.