Noul Saab 9-3 Aero a fost dezvaluit oficial

Galerie foto

Saab a prezentat noul model 9-3 Aero, care va fi pus în vânzare începând de săptămâna viitoare.

Maşina seamănă foarte bine cu facelift-ul lansat în anul 2011, dar se diferenţiază în primul rând prin lipsa emblemelor mari pe capotă şi jante, specifice firmei Saab. Specificaţiile tehnice nu au fost făcute publice deocamdată, însă compania a confirmat că modelul va dispune de un motor turbo de 2,0 litri, capabil să dezvolte 220 CP. El poate fi conectat la o transmisie manuală sau la una automată, relatează Worldcarfans.com.

„Este o misiune complexă să începi producţia unei maşini care a fost oprită timp de doi ani şi jumătate. Ne bucurăm că ne-am îmbarcat într-o călătorie prin care intenţionăm să ne facem remarcaţi pe piaţă pentru clienţii şi partenerii noştri. Maşina noastră electrică va fi lansată anul viitor, iar în prezent putem oferi modele Saab de înaltă performanţă şi calitate”, a declarat Mattias Bergman, preşedintele National Electric Vehicle Sweden.

Saab 9-3 Aero va fi pus în vânzare pe 10 decembrie, mai întâi în Suedia, cu preţul de pornire de 279.000 coroane suedeze (31.510 euro).

Comments are closed.