Noul Renault Megane Sedan – Modern, rafinat şi… accesibil

Renault Megane Sedan este un model legendar pe piaţa românească, înregistrând vânzări excelente încă de la prima sa versiune. Actuala generaţie adoptă un design dinamic, dar elegant şi oferă un pachet tehnologic unic, caracteristic modelelor din segmentele superioare. Un sedan cu un design dinamic şi proporţii echilibrate pe care îl poţi avea acum la un preţ special - doar 13.400 euro (TVA inclusă).

Având la bază platforma modulară CMF C / D, varianta sedan a fost gândită, proiectată şi dezvoltată în paralel cu versiunea hatchback. Astfel, aceasta beneficiază de calităţile dinamice (şasiu, tren de rulare, gamă de motoare), confortul şi tehnologia versiunii cu cinci uşi. Interiorul este spaţios şi confortabil pentru toţi pasagerii, iar portbagajul oferă un volum impresionant de până la 550 litri.

Cu designul său dinamic şi seria de echipamente şi tehnologii de segment superior, modelul vine cu o propunere inovatoare care îi permite să se poziţioneze ca punct de reper în categoria berlinelor compacte. Însă Megane Sedan este mult mai mult decât o versiune cu patru uşi a modelului, acesta se distinge de concurenţii săi prin proporţiile sale şi designul ce se apropie de silueta unui coupé.

Design exterior

Renault Megane Sedan atrage toate privirile. Caroseria sedan, liniile dinamice şi proporţiile generoase îi conferă un stil unic, energic şi în acelaşi timp elegant. Renault Megane Sedan inspiră dinamism. Capota atletică, flancurile robuste, liniile precise, lateralele sculptate... toate accentuează caracterul său modern şi rafinat.

Păşeşte în lumina reflectoarelor! Semnătura luminoasă LED cu efect 3D îl fac absolut inconfundabil. Pe versiunile superioare, Megane Sedan dispune de blocuri optice dotate cu tehnologie LED Pure Vision, ce comută automat între funcţia de autostradă / oraş şi lumini de zi 3D cu tehnologia Edge Light.

Ca performanţă unică în segmentul berlinelor compacte, Megane Sedan oferă o trapă din sticlă panoramică, ce permite pătrunderea luminii naturale în habitaclu atât către pasagerii din faţă, cât şi către cei din spate. Văzut din exterior, acoperişul panoramic creează o legătură între parbriz şi fereastra din spate şi subliniază designul rafinat al modelului. Acoperişul permite deschiderea în 3 poziţii, în funcţie de nivelul de lumină dorit.

Megane Sedan preia multe elemente stilistice de la versiunea hatch, care îi permit să se diferenţieze de restul modelelor din segment. Proporţiile sale desenează o siluetă elegantă, iar identitatea luminoasă specifică blocurilor optice faţă, în forma literei „C”, contribuie la aspectul dinamic al modelului.

Design interior

Vitezometru digital, afişaj color, consolă centrală ergonomică, ecran tactil vertical de 8,7 inch cu interfaţă intuitivă sau head-up display: la volanul lui Renault Megane Sedan eşti mereu în centrul acţiunii.

Scaunele modelate, cu susţinere laterală, demne de cele mai rafinate ateliere de design, te întâmpină în interiorul lui Renault Megane Sedan cu o eleganţă desăvârşită. Scaunele din faţă dispun de încălzire şi sunt modelate astfel încât să asigure o susţinere optimă. În plus, scaunul şoferului oferă şi funcţia de masaj.

Bucură-te de materiale distinse şi finisaje de înaltă calitate! De la vitezometru şi consola centrală până la gurile de ventilaţie, Renault Megane Sedan beneficiază de numeroase elemente de finisaj din crom satinat. 

Spaţiul amplu al lui Renault Megane Sedan face fiecare călătorie mai plăcută. Vei aprecia spaţiul generos. Fă-te comod şi bucură-te de interiorul spaţios! Renault Megane Sedan îţi oferă un portbagaj cu o capacitate de 550 de litri (VDA) pentru a transporta tot ce doreşti. Deschiderea amplă a acestuia de 1,11 metri simplifică încărcarea obiectelor voluminoase.

Renault Megane Sedan are un bord digital cu un ecran LCD TFT de 7 inch. Sistemul MULTI-SENSE îţi permite să-ţi personalizezi stilul de condus după preferinţe. Nu trebuie decât să selectezi unul din cele 5 moduri pentru confort optim sau dinamism senzaţional. Tableta R-LINK 2, care echipează Renault Megane Sedan, îţi permite să modifici orice setări. Afişajul, aerul condiţionat, poziţia scaunului, accesul la radio, navigaţie sau aplicaţii etc. Interfaţa sa simplă şi intuitivă permite crearea a până la 6 profiluri. Desigur, nu lipseşte conectivitatea cu telefonul tău mobil. Caută aplicaţiile de pe telefonul tău (Apple sau Android) care sunt potrivite pentru situaţia în care conduci şi fă-ţi călătoriile mai plăcute.

Tehnologii unice

Visio System este un adevărat copilot, care te ajută să te bucuri de călătorie în totală siguranţă. Recunoaşterea semnelor de circulaţie, avertizare la părăsirea benzii de circulaţie şi comutare automată între faza lungă şi faza scurtă: cele trei sisteme de asistenţă care analizează condiţiile şi fac condusul mai uşor.

Renault Megane Sedan este dotat cu un sistem de frânare activă de urgenţă care analizează distanţa faţă de autovehiculul din faţă şi te avertizează în cazul unui pericol de coliziune. Dacă nu reacţionezi la semnalele vizuale şi sonore ale acestuia, se activează sistemul de frânare activă de urgenţă pentru a evita sau a reduce impactul.

Gata cu surprizele neplăcute la depăşire din cauza unghiului mort! Renault Megane Sedan te avertizează imediat dacă există un autovehicul în unghiul mort. Va apărea un semnal luminos în oglinda laterală din partea în care se află pericolul.

Sistemul Head-Up Display sporeşte siguranţa şi confortul lui Renault Megane Sedan în orice călătorie. Numeroase informaţii primite de la sistemele de asistenţă la condus sunt astfel afişate încât să fie vizibile şi accesibile imediat. 

Megane Sedan oferă în funcţie de versiunea de echipare şi beneficii care fac viaţa mai uşoară, ca de exemplu: Easy Trunk Access (ETA) - un sistem unic în segment pentru deschiderea hands-free a portbagajului, prin detectarea mişcării piciorului sub bara de protecţie spate; climatizarea automată şi volanul încălzit.

Megane Sedan propune două motorizări pe benzină - TCe 116 GPF şi TCe 140 GPF şi două pe motorină, Blue dCi 95 şi dCi 116 cuplate  cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau o cutie de viteze automată EDC cu dublu ambreiaj.

Cu un design elegant, dar impunător şi un interior cu tehnologii intuitive care îţi fac călătoriile mai uşoare, modelul vine cu o personalitate unică. Eşti pregătit pentru Renault Megane Sedan? Acum poţi avea Megane Sedan Seria Limitată Business TCe 116 GPF la doar 13.400 euro (TVA inclusă). Află mai multe în showroom-ul Renault de la Casa Auto - Şos. Bucium 17, Iaşi sau la numărul unic de contact 0232 933.

Comments are closed.