Noul Range Rover Sport – Inspiră modernitate din orice unghi

Cel mai dinamic Range Rover duce mai departe tradiţia unei maşini autentice Land Rover, adăugând un plus de performaţă şi lux capabilităţii recunoscute a modelului Range Rover Sport. Testat în cele mai dure condiţii, din cele mai aprige deşerturi până pe cele mai neiertătoare piscuri, recent Noul Range Rover Sport s-a lansat în cea mai îndrăzneaţă provocare, urcând 999 de scări până la Poarta Cerului de pe muntele Tianmen. În contextul fenomenului viral produs de „Dragon Challenge”, clienţii mărcii au avut parte de o prezentare privată la showroom-ul dealerului Casa Auto Iaşi la finalul lunii februarie, unde au descoperit în exclusivitate noutăţile aduse de Noul Range Rover Sport, de la detaliile de design şi tehnologie, la performanţele îmbunătăţite şi premiera motorului electric în varianta Range Rover Sport PHEV.

Cu un design mai sportiv şi o siluetă care inspiră forţă, modelul Range Rover Sport este proiectat pentru a face senzaţie. Mai simplu şi mai dinamic, inspiră modernitate din orice unghi - de la grila nouă Range Rover Sport, la prizele de aer de pe capotă reproiectate şi la opţiunile pentru jante, sportive şi rafinate. Prezenţa modelului Range Rover Sport este mai incitantă ca niciodată. Cu un design personalizat, un plafon plonjant şi o centură continuă a caroseriei, este un Range Rover veritabil.

Toate elementele modelului Range Rover Sport au fost proiectate cu exactitate, pentru a crea o caroserie modernă şi aerodinamică. Noile lămpi cu LED, alungite, îmbunătăţesc profilul aerodinamic al acestui model, iar semnalizatoarele animate, disponibile opţional, sprijină aspectul modern al vehiculului.

Design interior

Luxos, extrem de confortabil şi foarte funcţional, Range Rover Sport este un adevărat exponent al plăcerii de a conduce. Postul de conducere specific a fost revizuit în profunzime; toate elementele sunt proiectate cu mare atenţie şi perfect prelucrate. Elementele de design intuitiv includ CommandShift 2, butoane ascunse până când sunt apăsate şi volan sportiv, cu padele schimbător de viteze.

Range Rover Sport asigură un acces uşor la obiectele personale şi permite, în acelaşi timp, păstrarea ordinii în habitaclu, cu ajutorul spaţiilor de depozitare utile - de la unul adânc, situat în consola centrală, la noul torpedo superior şi la luxosul compartiment refrigerat, disponibil opţional.

Range Rover Sport PHEV

Gama de motorizări puternice oferă performanţe rutiere extraordinare. Motorul V8 supraalimentat, de 5,0 litri, dezvoltă o putere mărită de 525 CP, iar combinaţia între motorul Ingenium avansat, pe benzină, şi motorul electric asigură modelului Range Rover Sport PHEV performanţe remarcabile.

Vehiculul electric hibrid, cu conectare la priză (PHEV), asigură o experienţă extrem de rafinată şi capabilităţi extraordinare atât pe drumuri asfaltate, cât şi în off-road. Sistemul PHEV permite modelului Range Rover Sport să accelereze de la 0 la 100km/h în numai 6,7 secunde şi să atingă o viteză maximă de 220 km/h.

Motorizări

De la plăcerea pură de a conduce, la consumul redus de combustibil şi rafinament, toate motorizările disponibile pentru modelul Range Rover Sport au fost optimizate în funcţie de condiţiile de exploatare. Motoarele cu 4 cilindri au la bază tehnologia Ingenium, iar puternicul motor V8 supraalimentat, de 5,0 litri, asigură performanţe excepţionale.

Dynamic Response

Sistemul Dynamic Response îmbunătăţeşte manevrabilitatea vehiculului prin controlul hidraulic al ruliului, optimizând performanţele şi confortul pasagerilor la deplasarea pe drumuri asfaltate. Poate asigura agilitate îmbunătăţită la viteze mici, stabilitate sporită la viteze mari şi o precizie mai bună a direcţiei.

Touch Pro Duo

Sistemul multimedia Touch Pro Duo integrează perfect două ecrane tactile de înaltă definiţie, cu diagonala de 10 inch. Utilizaţi Touch Pro Duo împreună cu afişajul color de pe parbriz şi ecranul interactiv al şoferului, pentru a vedea şi interacţiona simultan cu mai multe tehnologii.

Ecranul interactiv pentru şofer, de înaltă definiţie, cu diagonala de 12,3 inch, se asigură că sunteţi informaţi în permanenţă şi oferă informaţii despre parcurs, sistemul multimedia şi siguranţă. Iar afişajul pe parbriz vă permite să vă concentraţi asupra condusului, prin prezentarea pe parbriz a datelor importante despre vehicul, cum ar fi viteza, treapta de viteză selectată şi direcţiile de deplasare.

Suspensie

Comportamentul rutier riguros şi sigur este îmbunătăţit de ultima generatie a sistemului de suspensie pneumatică gestionată electronic, care asigură capacităţi de trecere şi o ţinută de drum excepţionale. Modelul Range Rover Sport SVR se remarcă prin performanţe extraordinare, asigurate de suspensia sport SVR, optimizată pentru performanţe şi manevrabilitate îmbunătăţită.

Tracţiune integrală

Sistemul de tracţiune integrală (AWD) asigură performanţe excelente pe drumuri asfaltate şi capabilităţi foarte bune în off-road. Transmisia modelului Range Rover Sport este perfect configurată pentru a asigura menţinerea unei tracţiuni optime, în vederea asigurării unui comportament adecvat în toate condiţiile de deplasare.

Comments are closed.