Noul Opel Combo Life – Practic, confortabil şi inovativ

Având un design de Opel veritabil, modelul Combo Life se evidenţiază prin combinaţia dintre aspectul elegant, încrezător, înalta calitate şi inovaţiile inteligente. Cu până la 7 scaune, nenumărate soluţii de depozitare şi sisteme avansate de asistenţă pentru şofer, noul Combo Life se va integra perfect în viaţa ta.

La Combo Life, rafinamentul şi caracterul practic merg mână în mână, cu inovaţii de top precum volanul încălzit, un ecran tactil de 8 inch şi frânare automată de urgenţă.

Ai nevoie să muţi toată familia şi toate bagajele ei? Combo Life face faţă, cu până la 2693 de litri în portbagaj şi scaune flexibile. Până la 2693 de litri pentru versiunea Combo Life cu ampatament lung. Până la 2126 de litri pentru versiunea standard Combo Life.

Combo Life este disponibil cu două lungimi – 4,4 m în versiunea obişnuită, ajungând la 4,75 m în versiunea Combo Life XL, oferind şi mai mult spaţiu în interior şi în portbagaj. Spaţiul de încărcare minim de 597 litri ce poate fi extins la 2126 l conferă Combo Life un caracter extrem de practic, astfel că singura problemă este să găseşti cu ce să-l umpli. Alege banchetă spate fracţionabilă 40/60 sau 3 scaune spate individuale, fiecare cu puncte de fixare Isofix standard, pentru a transporta micuţii în siguranţă totală şi confort. Având până la 28 de compartimente cu un volum de 186 l, modelul Combo Life are o soluţie pentru a depozita orice.

Una sau două uşi glisante facilitează urcarea şi coborârea. Configurează un spate cu uşi asimetrice sau hayon cu lunetă ce poate fi deschisă pentru acces rapid, simplu la portbagaj. Poziţie înaltă de şedere, comenzi intuitive, volan încălzit şi mult spaţiu: habitaclul inteligent al modelului Combo Life îmbină conectivitatea inteligentă cu dotările practice.

Combo Life este primul autovehicul din segmentul său care oferă scaune şi volan cu încălzire pentru o notă de lux. Călătoriile în frigul iernii sunt de domeniul trecutului. Datorită Head-Up Display, informaţii importante cum ar fi viteza, avertizările privind coliziunile şi instrucţiunile de navigaţie sunt afişate pe parbriz, în spatele volanului, astfel încât să menţii privirea asupra drumului.

Datorită unei abordări noi în dezvoltarea sa, noua generaţie Combo oferă o abundenţă de neegalat de tehnologii şi sisteme de asistenţă atât pentru varianta pentru pasageri, cât şi pentru autovehiculul de transport.

În timpul zilei, eficienţa luminilor de zi cu tehnologie LED oferă siguranţă, ţie şi celorlalţi şoferi. Camera video marşarier panoramică de 180° proiectează zona din jur pe ecranul tactil de 8 inch. Liniile de ghidare virtuale de pe afişaj facilitează deplasarea în marşarier. Asistentul automat la parcare detectează locurile de parcare adecvate, controlează direcţia şi avertizează sonor şi vizual pentru a evita coliziunile la parcare.

Funcţia de avertizare în caz de somnolenţă analizează stilul de conducere pentru a sesiza semnele de oboseală a şoferului. O serie de avertizări sfătuiesc şoferul să ia măsuri.

Asistentul pentru menţinerea benzii de circulaţie avertizează şoferul prin avertizări de depăşire şi corectează uşor traiectoria când Combo Life începe să părăsească banda brusc, menţinându-l pe bandă.

Tempomatul automat menţine viteza dorită din intervalul 30-160 km/h şi frânează sau accelerează pentru a menţine distanţa setată faţă de autovehiculul din faţă, asigurând o deplasare relaxantă, în siguranţă.

Asistentul pentru recunoaşterea indicatoarelor de limitare a vitezei citeşte indicatoarele pentru a detecta modificările limitelor de viteză şi sugerează adaptarea corespunzătoare a vitezei.

Sistemul inteligent IntelliGrip se adaptează la condiţiile cu aderenţă scăzută cum ar fi deplasarea pe noroi, nisip sau zăpadă şi este disponibil cu 5 moduri diferite.

Şase airbag-uri, pentru şofer, pasagerul din faţă, lateral şi tip cortină oferă în permanenţă un nivel înalt de siguranţă pentru toţi ocupanţii autovehiculului.

Sistemul avansat Multimedia Navi Pro este perfect compatibil cu Apple Carplay TM şi Android Auto TM de la Google, oferind acces la funcţiile smarpthone-ului pe un ecran tactil de 8 inch. Multimedia Navi Pro cu sistem avansat de comandă vocală şi sistem integral de navigaţie te conduce la destinaţie fără stres. Trebuie doar să-ţi alegi destinaţia şi să laşi sistemul de navigaţie prin satelit să stabilească traseul.

Sistemul de încărcare wireless al modelului Combo Life îţi oferă posibilitatea de a-ţi încărca telefonul în orice moment în timpul deplasării, fără a avea nevoie de cabluri.

Fie că preferi benzină sau diesel, există un Combo Life pentru tine. Alege un turbo diesel eficient de 1,5 l cu până la 130 CP sau motorul pe benzină de 1,2 l de 110 CP. Combo Life poate fi echipat cu o transmisie manuală cu 5 sau 6 trepte cu funcţionare uniformă sau cu o transmisie sofisticată automată cu 8 trepte: alegerea îţi aparţine.

Autovehiculul recreaţional versatil este unul din cei şase competitori ajunşi în finala competiţiei europene „AUTOBEST 2019”. Juriul AUTOBEST evaluează candidaţii ţinând cont de diferite categorii precum flexibilitatea, designul şi tehnologiile noi, împreună cu reţeaua de service, disponibilitatea pieselor şi preţul.

Comments are closed.