Noul Mitsubishi Outlander a fost lansat pe piața nord-americanăConstructorul auto japonez Mitsubishi a dezvăluit în această săptămână noul SUV Outlander, în cadrul unui eveniment difuzat online. Modelul va fi disponibil inițial în Statele Unite ale Americii, Puerto Rico și Canada, începând din luna aprilie a acestui an, urmând ca apoi el să fie lansat și pe alte piețe.

Cea de-a patra generație a vehiculului Outlander a fost creat pe baza unei direcții actualizate de design și promite să îmbine cu succes calitatea premium cu performanțele superioare și tehnologiile inovatoare. Stilul său puternic și robust este accentuat prin intermediul identității vizuale Dynamic Shield, specifică noilor automobilele dezvoltate de Mitsubishi, al proporțiilor curajoase și jantelor cu diametrul de 20 inch.

„Bazat pe conceptul «I-Fu-Do-Do», care înseamnă autentic și maiestuos în limba japoneză, noul Outlander a fost construit în așa fel încât să fie un SUV pe care te poți baza, cu un stil actualizat, performanțe înalte și o calitate ridicată a materialelor pentru a satisface nevoile clienților care vor să își extindă orizontul și să încerce provocări de orice tip. Odată cu lansarea noului Outlander, vom extinde pentru început vânzările pe piața nord-americană și apoi ne vom concentra pe creșterea globală”, a declarat Takao Kato, CEO-ul companiei Mitsubishi.

Outlander se bazează acum pe o platformă nou dezvoltată, care îmbunătățește siguranța în cazul producerii unei coliziuni și oferă un grad mai ridicat de stabilitate în viraje. Punerea în mișcare se realizează cu sprijinul unui nou motor pe benzină de 2,5 litri care generează o putere mai mare cu 8,9% decât propulsorul anterior, cu un consum de combustibil mai mic cu 2,6%, conform măsurătorilor efectuate în modul WLTP. În plus, unitatea este conectată la o transmisie CVT cu opt trepte de viteză care asigură o accelerație puternică și agilă, la care se adaugă un sistem de tracțiune integrală controlat electronic și tehnologia actualizată S-AWC (Super-All Wheel Control).

Interiorul noului Mitsubishi Outlander poate fi configurat în multe moduri distincte, în funcție de dorințele fiecărui client. Printre echipamentele opționale se numără instrumentarul de bord complet digital cu diagonala de 12,3 inch, ecranul multimedia de 9 inch amplasat pe consola centrală și un head-up display de 10,8 inch, oferit în premieră, pentru a afișa informațiile relevante în raza vizuală a conducătorului auto.Comments are closed.