Noul Mercedes-Benz GLS va fi prezentat oficial la New York

Ediția din 2019 a Salonului Auto Internațional de la New York va marca premiera mondială a cinci modele produse de Mercedes-Benz și Mercedes-AMG, pe care vizitatorii prestigiosului eveniment le vor putea admira în cea de-a doua jumătate a lunii aprilie.

Pentru început, Mercedes-Benz va expune la New York noul automobil GLS, cel mai luxos și mai mare SUV din gama sa, care se anunță a fi mai spațios decât predecesorul său, în special pe al doilea rând de scaune, datorită creșterii ampatamentului cu 60 mm. Cele trei rânduri de scaune ajustabile electric le vor permite ocupanților să se bucure în permanență de călătorii confortabile. În plus, vehiculul va dispune de o suspensie E-Active Body Control susținută de un sistem electric de 48 de volți, similar celui întâlnit la noul GLE, pentru a garanta o manevrabilitate optimă și abilități superioare de rulare în off-road. Mai mult decât atât, noul GLS va fi echipat cu sisteme de asistență a șoferului din cea mai recentă generație.

Standul Mercedes-Benz din cadrul Salonului Auto de la New York va mai include noul model GLC Coupé, versiunea specială EQC Edition 1886, noile variante Performance ale SUV-ului GLC și ale versiunii Coupé, alături de noile vehicule Mercedes-AMG CLA 35 4Matic și A 35 4Matic Sedan.

Comments are closed.