Noul Mercedes-Benz Clasa C – Performanţa nu cunoaşte limite

Dinamica este o atitudine: a continua să demonstrezi, mereu şi neobosit, forţă de inovare. Inovaţiile multiple amplifică dinamismul. Noua Clasa C Limuzină este pregătită să vă întâmpine cu câteva noutăţi.

  1. EQ Boost

Un nou motor pe benzină cu EQ Boost aşteaptă să demareze. Un generator de pornire electric generează, printre altele, cuplul suplimentar: aşa-numitul efect Boost.

  1. DYNAMIC BODY CONTROL

Treceţi dintr-o limuzină într-un automobil sport: printr-o simplă apăsare de buton. Puteţi adapta trenul de rulare opţional DYNAMIC BODY CONTROL de la „foarte confortabil” până la „sportiv-rigid”.

  1. Acţionare confort ENERGIZING

De relaxarea dumneavoastră se ocupă funcţia de acţionare confort ENERGIZING. Luminile, sunetele şi mirosurile pot fi combinate unele cu celelalte pentru ca pasagerii să se bucure de relaxare.

  1. Display-ul sistemului Multimedia

Display-ul de înaltă rezoluţie şi de 10,25 inch al sistemului Multimedia asigură o excelentă impresie despre habitaclul autovehiculului. Cei 1.920 x 720 pixeli asigură o calitate strălucitoare a imaginii, cu o claritate excepţională de redare a tuturor conţinuturilor de Infotainment.

  1. MULTIBEAM LED

Este ca şi cum noul autovehicul Clasa C ar putea privi în viitor: farurile ultramoderne integral pe bază de LED-uri luminează mai precis, mai intens şi mai inteligent ca oricând. Sunt comandate individual în total 84 de diode luminiscente.

Design

Atât de clar pentru simţuri, ca întotdeauna. Mai dinamic şi mai progresiv ca niciodată. Exteriorul este accentual şi foarte expresiv. Tehnologia cu LED-uri permite grafici de lumină caracteristice.

Cu ochii pe următoarea destinaţie. Propulsia este scrisă pe fruntea noului autovehicul Clasa C: în funcţie de dorinţa dvs. puteţi achiziţiona faruri ultramoderne MULTIBEAM LED, care iradiază superioritatea.

Confortul este cel mai bun antrenament. Trăiţi un confort care înseamnă mai mult: care vă relaxează, vă linişteşte sau chiar vă însufleţeşte şi vă stimulează. Foarte comod, printr-o apăsare de buton: graţie acţionării confort ENERGIZING. Un element esenţial în interiorul noului autovehicul Clasa C.

Siguranţă exemplară, confort ce stimulează performanţa

La ore de vârf, în călătoriile lungi pe timp de noapte sau pe rute necunoscute. Noul Mercedes-Benz Clasa C Limuzină vă scuteşte simţitor tocmai în situaţiile stresante. Acest lucru se datorează unui concept care transformă orice deplasare cu un Mercedes-Benz într-o călătorie sigură şi inegalabilă: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Pentru că timpul petrecut la volan este timpul dumneavoastră. Timpul să vă relaxaţi. Timpul să vă încărcaţi bateriile. Ca să ajungeţi la destinaţie în primul rând în siguranţă, dar mereu destinşi.

Noul autovehicul Clasa C stă cu ochii în patru. Patru camere video conectate în reţea şi integrate în autovehicul asigură o vedere realistă de jur împrejur, pentru vizibilitate optimă la manevrele de parcare şi garare. Puteţi deci ţine sub observaţie obstacolele situate sub linia ferestrei şi beneficiaţi de asistenţă la intrarea şi ieşirea din locurile de parcare.

Printr-o multitudine de măsuri, sistemul preventiv de protecţie a pasagerilor poate reduce considerabil riscul de rănire în cazul unui accident iminent.

Deosebit de inovator: PRE-SAFE® Sound poate genera un foşnit în difuzoare şi poate declanşa un reflex natural de protecţie. Pentru scurt timp, simţul auzului se decuplează şi este astfel protejat de zgomotele puternice ale unei coliziuni.

Priviţi departe, fără a-i deranja pe alţii. Asistentul adaptiv Plus pentru faza lungă poate comuta automat între faza scurtă, faza lungă parţială şi faza lungă, pentru ca participanţii la trafic care se deplasează în faţă să nu fie orbiţi de lumină.

Confort maxim prin scutirea de efort. Noua generaţie de camere video şi senzorii radar permit existenţa unui asistent la rulare de un nivel foarte avansat: asigură asistenţă la menţinerea vitezei sau a distanţei, cât şi la frânarea autonomă sau menţinerea benzii de rulare.

Chiar şi în al doilea rând de scaune siguranţa stă pe primul loc. În timpul unui drum nimic nu este mai important pentru familii decât sentimentul siguranţei. Din acest motiv, sidebag-urile opţionale din spate şi limitatoarele adaptive ale forţei centurilor vă oferă protecţie.

Performanţe de rulare

Tehnologiile High-End asigură confortul ieşit din comun şi dinamica entuziasmantă. Şi doar o apăsare de buton.

Un tren de rulare – trei setări: cu DYNAMIC BODY CONTROL alegerea între agilitate maximă sau confort de amortizare superior vă aparţine. Adaptat rutei şi stilului personal de şofat. Nivelul coborât al trenului de rulare şi direcţia parametrică Sport vă asigură cele mai bune premise pentru un stil de conducere deosebit de dinamic.

Cu reglarea continuă a amortizării la fiecare roată individuală, AIR BODY CONTROL permite un comportament de rulare deosebit de lin. Astfel, călătoriţi în condiţii de confort excepţional, vă protejaţi coloana vertebrală de solicitările inutile şi ajungeţi la destinaţie mai destinşi. În plus, trenul de rulare se adaptează automat la diverse condiţii de încărcare.

Lăsaţi comutarea vitezelor pe seama autovehiculului: cutia automată de viteze 9G-TRONIC schimbă treptele aproape imperceptibil. Cele nouă trepte de viteză permit turaţii joase, ceea ce reduce consumul de combustibil şi asigură un nivel mai confortabil al zgomotului.

Tracţiunea integrală 4MATIC implementează în forţă impulsurile provenite de la motoarele de înaltă putere. Mereu activ, sistemul ameliorează tracţiunea şi stabilitatea la rulare îndeosebi în condiţii de carosabil dificile. Un adevărat plus de siguranţă pe ploaie, zăpadă şi gheaţă. Şi o bază fiabilă pentru plăcerea unui şofat sportiv.

Conectivitate

Prin atingeri, informaţii ce par a plana şi pixeli strălucitori. Durata călătoriei devine timp de încărcare - smartphone-ul dumneavoastră poate fi aşezat dintr-un singur gest în locul său sigur din consola centrală, unde se încarcă wireless. Indiferent de model sau marcă, toate telefoanele inteligente cu standard Qi se pot încărca wireless.

Integrarea smartphone contopeşte telefonul mobil, prin intermediul Apple® CarPlay® şi Android Auto®, cu sistemul Media. Astfel aveţi acces comod la cele mai importante aplicaţii de pe smartphone. Puteţi utiliza rapid şi simplu şi aplicaţiile terţilor, cum ar fi Spotify.

Display-ul complet digital al instrumentelor, cu stilurile de afişare „Clasic”, „Progresiv” şi „Sport”, vă permite să decideţi ce informaţii sunt importante pentru dumneavoastră şi cum doriţi să fie afişate. Display-ul de 31,2 cm (12,3 inch) furnizează imagini de o claritate excepţională, foarte uşor de citit în toate condiţiile de luminozitate.

Display-ul media de înaltă rezoluţie în format 16:9 cu diagonală de 26,04 cm (10,25 inch) conferă un aspect de calitate superioară interiorului autovehiculului dumneavoastră. Graţie rezoluţiei superioare, de 1920 x 720 pixeli, vă bucuraţi de o calitate strălucitoare a imaginii, cu o claritate excepţională de redare a tuturor conţinuturilor de Infotainment.

Head-up-Display-ul transformă parbrizul într-un cockpit digital. În acest fel, aveţi mereu în faţa ochilor informaţiile importante privind situaţia din trafic, fără a pierde nicio clipă din vedere şoseaua. Pentru o senzaţie de rulare concentrată şi sportivă.

Sosiţi la destinaţie mai rapid şi mai destinşi cu ajutorul COMAND Online, navigaţia premium perfect integrată în cockpit, cu aspect şi ţinută Mercedes consacrate.

Comments are closed.