Noul crossover urban Kia XCeed va fi prezentat oficial pe 26 iunie

  • Design european de tip coupé pentru noul crossover urban Kia
  • Un design mai sportiv și o manevrabilitate superioară unui SUV, dar cu un spațiu interior și un volum al portbagajului la un nivel comparabil
  • Kia XCeed va fi dezvăluit pe 26 iunie 2019

Kia Motors a dat publicității prima imagine a noului crossover urban Kia XCeed, care va fi dezvăluit spre sfârșitul lunii iunie 2019. Cu un design elegant, expresiv și modern, noul CUV (crossover utility vehicle) reprezintă o alternativă sportivă la SUV-urile tradiționale mai mari.

Cu o siluetă de tip coupé, noul Kia XCeed este un produs al centrului de design european al mărcii din Frankfurt, Germania, conceput sub îndrumarea lui Gregory Guillaume, vicepreședinte de design al Kia Motors Europe. Combinația dintre garda la sol ridicată și linia joasă a plafonului conferă automobillului o poziție de conducere mai sportivă decât a unui SUV tradițional. Iar poziția de conducere ridicată oferă o vedere mai bună asupra drumului decât un hatchback de familie convențional.

Deși are un caracter și un design mai emoțional și mai dinamic decât rivalii săi mai înalți, noul Kia XCeed va oferi un nivel comparabil al spațiului interior și al capacității portbagajului cu cele mai bine vândute SUV-uri din Europa.

„Designul sportiv și comportamentul noului CUV Kia XCeed îl vor face mai dorit decât multe SUV-uri mai înalte și mai mari. Cu toate acestea, oferă aceste lucruri fără a compromite versatilitatea, oferind un pachet de dotări inteligente pentru interior și spațiul de depozitare al unui SUV, într-o caroserie sportivă și un aspect compact”, a declarat Emilio Herrera, Chief Operating Officer al Kia Motors Europe.

Noul Kia XCeed va fi dezvăluit complet în data de 26 iunie.

Comments are closed.