Noul Citroën C3 Aircross – Posibilităţi nelimitate

Noul Citroën C3 AIRCROSS se distinge în universul SUV-urilor prin caracterul puternic, originalitate şi aspectul proaspăt. Stilul său afişează robusteţe şi oferă un sentiment de siguranţă.

Noul C3 AIRCROSS iese în evidenţă cu uşurinţă în segmentul său prin liniile puternice şi fluide ale caroseriei. Modelul afişează impresia de forţă, cu ajutorul semnăturii luminoase, atrăgătoare, atât în partea frontală, cât şi în spate.  Urmărind liniile conceptului C-Aircross, stopurile realizate din policarbonat sunt stratificate, creând un contrast grafic puternic pe montantul C. Echiparea noului SUV Citroën completează semnătura luminoasă utilizând blocuri optice etajate pe două nivele, reflectând identitatea noilor modele ale mărcii.

Aliniat la standardele programului Citroën Advanced Comfort, noul C3 Aircross beneficiază de experienţa mărcii şi oferă pasagerilor un nivel exemplar de confort. La bordul noului Citroën C3 AIRCROSS vei putea adopta o poziţie de condus înaltă, cu o vizibilitate excelentă. Noul C3 Aircross este un vehicul mai plăcut, cu o  mare capacitate de filtrare a zgomotelor exterioare, amplificând impresia de habitaclu protector.

Standardele ridicate ale confortului noului C3 Aircross sunt demonstrate cu ajutorul scaunelor de calitate, cu perne mari şi plăcute, suspensiei avansate, cu setările specifice Citroën orientate către o experienţă de condus relaxantă, precum şi nivelului redus de zgomot datorită antifonării realizate cu o deosebită atenţie la detalii.

Disponibil cu o mare suprafaţă vitrată şi o largă deschidere, interiorul este iluminat natural, după propriile preferinţe ale ocupanţilor, creând o stare de bine, fie că este deschis sau închis. Două butoane intuitive, disponibile la îndemâna conducătorului auto, acţionează electric plafonul de sticlă, controlând cantitatea de lumină care poate pătrunde în interior.

Să vorbim şi despre tehnologiile prezente pe noul model!

Cu ajutorul display-ului de tip head-up, conducătorul auto dispune de toate informaţiile utile, afişate pe un suport transparent, situat ergonomic în câmpul vizual, fără a mai fi nevoie să mute privirea de la drum.

C3 Aircross dispune şi de tehnologii intuitive, orientate către conectivitate. Consola centrală deţine un compartiment dedicat încărcării prin inducţie a telefonului mobil, iar cu ajutorul aplicaţiilor compatibile cu ecranul tactil de 7 inch te bucuri de conţinut multimedia prin intermediul Mirror Screen, Apple CarPlay şi Android Auto.

Noua generaţie a sistemului de navigaţie beneficiază de tehnologii conectate, precum TomTom Traffic, pentru informaţii în timp real despre locurile de parcare disponibile, staţii de alimentare cu combustibil, condiţii meteo sau puncte de interes local.

Noul SUV a fost proiectat cu un singur scop: experienţa relaxată. Din acest motiv, vehiculul a fost echipat cu tehnologii care îmbunătăţesc siguranţa şi confortul. O gamă variată de douăsprezece astfel de sisteme sunt disponibile la bord, putând fi controlate cu uşurinţă cu ajutorul ecranului tactil.

Cu 8 nuanţe ale caroseriei, 3 culori disponibile pentru plafon şi 4 pachete cromatice, Noul Citroën C3 AIRCROSS se adaptează perfect la stilul tău. Ai de ales intre 90 de combinaţii estetice! Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, pentru că procesul de personalizare a fost gândit în cele mai mici detalii: geamurile custode cu efect de parasolar şi barele pentru plafon se adaugă oglinzilor retrovizoare cu carcase colorate diferit, cadrele blocurilor optice şi jantelor distincte. Ambianţa este personalizabilă şi în interior cu 5 stiluri diferite, la alegere: Standard, Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral sau Hype Colorado, fiecare cu particularităţi distinctive, similare celor regăsite în domeniile fashion sau cel al mobilierului.

Garda la sol ridicată, roţile mari şi tehnologia Grip Control cu Hill Assist Descent (asistenţă la coborârea în pantă) permit aventurarea pe toate tipurile de drumuri, oricare ar fi condiţiile. CITROËN C3 AIRCROSS poate să optimizeze motricitatea roţilor sale din faţă în funcţie de terenul întâlnit şi să menţină viteza chiar şi atunci când coboară pe pante abrupte.

Atât la drumuri lungi, cât şi în oraş, CITROËN C3 AIRCROSS îţi face viaţa mai uşoară. Echipat cu tehnologia Park Assist, noul SUV compact asistă manevrele de parcare, iar cu ajutorul camerei video pentru marşarier – Top Rear Vision, beneficiezi de vizualizarea la 180° a spaţiului din spatele maşinii pe ecranul tactil de 7 inch.

Cu o caroserie înaltă, ingenios proiectată, Noul Citroën C3 AIRCROSS îmbină interiorul premium cu nivelul ridicat de confort: 5 locuri cu spaţiu generos. Portbagajul dispune de o capacitate de încărcare de 410 litri, care poate fi extinsă la 520 litri prin culisarea sau rabatarea banchetei segmentate, în format 2/3-1/3. Pentru un plus de modularitate, opţional, scaunul pasagerului din faţă devine perfect pliabil şi permite astfel încărcarea obiectelor cu o lungime de până la 2,40 metri.

O gamă largă de motoare de nouă generaţie, eficiente şi economice îmbină tehnologia avansată cu plăcerea de a conduce. Noul SUV este disponibil cu motorizările PureTech pe benzină, de 82, 110 şi 130 CP, sau diesel BlueHDi, de 100 sau 120 CP). Transmisia automată EAT6 conectată la sistemul Stop & Start este disponibilă de asemenea pentru propulsorul PureTech 110 CP pe benzină, în timp ce pentru versiunile PureTech 130 şi BlueHDi 120 se utilizează cutia de viteze manuală cu 6 rapoarte.

Garanţia oferită de producător este de 4 ani în limita a 100.000 de km, 12 ani la perforarea caroseriei din cauza corodării şi de 3 ani pentru vopsea.

Comments are closed.