Noua Mazda 6 ar putea avea tracțiune spate

Potrivit unor informații recente, noul model Mazda 6 va fi lansat oficial în prima jumătate a anului 2022 și le va oferi clienților avantajele specifice unei platforme cu tracțiune spate. Mai mult decât atât, vehiculul ar urma să fie disponibil și cu un nou motor cu șase cilindri așezați în linie, despre care compania japoneză a oferit primele informații încă din 2020.

Pe lângă modificările de natură tehnică, noua Mazda 6 va beneficia și de un design actualizat, iar principala sursă de inspirație în acest sens va fi conceptul Vision Coupé, dezvăluit în anul 2017. Mai exact, automobilul prevăzut cu cinci locuri va fi echipat cu o grilă a radiatorului complet diferită și un difuzor de aer în forma literei „H”, conform publicației Motor1.com.

Linia de motorizare va include un propulsor diesel de 3 litri, cu șase cilindri în linie, conectat la un sistem mild-hybrid de 48 volți. În plus, unitatea pe benzină cu șase cilindri va fi însoțită de aceeași tehnologie mild-hybrid. Ulterior, gama va fi completată de o versiune plug-in hybrid și o derivată 100% electrică.

Comments are closed.