Noul model Honda CR-V Hybrid – Satisfacţie totală

Cel mai bine vândut SUV din lume a fost rafinat, reimaginat şi reproiectat, cu un amestec unic de tehnologie şi design impunător. Noile motoare hibride 2.0 i-MMD (pentru prima dată pe CR-V) transformă autovehiculul într-unul proiectat pentru satisfacţia totală a condusului.

Descoperă tehnologia hybrid!

Următoarea generaţie Honda de hibrid îşi face debutul european odată cu noul CR-V. Denumit intelligent multi-mode drive (i-MMD), combină un motor termic de 2.0 litri pe benzină cu motoare electrice hi-tech, pentru a oferi o manevrabilitate excelentă. Tehnologia i-MMD este inteligentă deoarece monitorizează în mod constant performanţa şi consumul pentru a determina cea mai bună combinaţie de surse de alimentare. Aceasta oferă apoi energia optimă autovehiculului, într-un mod cursiv, prin comutarea automată între trei moduri de propulsie: motor termic, hibrid (motor termic + electric) şi 100% electric.

O nouă experienţă de condus

Honda a dezvoltat o gamă largă de tehnologii pentru a face din condusul noului CR-V Hybrid o experienţă cu adevărat încântătoare. Noul sistem de afişare Head-up display proiectează informaţii esenţiale în linia vizuală a şoferului, astfel încât să nu aveţi nevoie să vă luaţi privirea de la drum. În acelaşi timp, ecranul Vehicle Driver Information Interface (DII) a fost reproiectat pentru a afişa datele complete legate de performanţele sistemului hibrid. În plus, sistemul de infotainment Honda Connect cu ecran tactil de 7 inch, compatibil cu Apple CarPlay® şi Android Auto™, permite o accesare facilă a aplicaţiilor, contacte, e-mailuri şi multe altele.

Calm interior

Interiorul noului CR-V a fost proiectat pentru a crea o legătură între şofer şi autovehicul. Liniile clare oferă senzaţia de spaţiu, îmbogăţită prin contrastul materialelor finisate minuţios. Comenzile au fost poziţionate atent pentru a fi intuitive şi simple, aşa că, deşi eşti înconjurat de tehnologie, ea nu este niciodată intruzivă.

Dotările de confort ale noului CR-V fac din fiecare călătorie o adevărată plăcere. Interiorul oferă un mediu liniştit şi calm datorită sistemului de Control Activ al Zgomotului şi sistemul avansat de Control Activ de Sunet. De asemenea, este şi extrem de confortabil, datorită sistemului de încălzire a scaunelor faţă (dotate cu suport lombar în patru puncte), a celor spate şi chiar a volanului (opţional).

Spaţiu inteligent

Noul CR-V Hybrid oferă un spaţiu flexibil şi practic, plin de idei de stocare inteligentă, spaţiu generos pentru picioare şi o capacitate mare de încărcare, de peste 1.700 litri (cu scaunele din spate rabatate). De asemenea, a fost proiectat pentru a uşura viaţa şoferului şi pasagerilor cu funcţii convenabile, cum ar fi hayon-ul acţionat hands-free, scaune rabatante printr-o singură mişcare şi podeaua plană pentru a facilita încărcarea.

Pasiune în design

Noua siluetă CR-V poate părea familiară, dar designul este complet nou. Fiecare dintre liniile sale fluide şi sofisticate, de la aripile robuste ale roţilor până la capota frumos sculptată, au fost dezvoltate pentru a spori performanţa şi a maximiza eficienţa aerodinamică.

Accesorii

Pentru un aspect mai modern, noul CR-V poate fi echipat cu panouri interioare cu finisaje metalice şi inserţii subtile de carbon.

Organizatorul premium inovator permite compartimentarea portbagajului pentru a împiedica deplasarea obiectelor în timpul conducerii.

Protecţia portbagajului, impermeabilă, este fabricată dintr-un material rezistent de înaltă calitate şi este perfect concepută pentru a se potrivi spaţiului de depozitare al autovehiculului, protejând portbagajul de murdărie şi zgârieturi.

Siguranţă deplină

Honda SENSING este unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranţă disponibile, echipat standard pe întreaga gamă. Funcţia Cruise Control Inteligent-Adaptiv cu Low-Speed Following menţine distanţa între tine şi autovehiculul din faţă, în limita vitezei de croazieră, chiar dacă acesta se opreşte. Alte funcţii oferă avertizări în eventualitatea unui potenţial impact sau aplică corectări pentru a menţine autoturismul pe carosabil. 

Tehnologiile Honda asigură în permanenţă siguranţa şoferului şi a pasagerilor.  La schimbări de bandă sau depăşiri, avertizează prezenţa vehiculelor în zona de unghi mort, mersul cu spatele va fi monitorizat pentru posibilul impact din ambele sensuri, iar în caz de urgenţă, ajutorul se află la o singură apăsare de buton. În plus, camera video din spate va prinde viaţă automat pe ecranul de 7 inch Honda CONNECT în marşarier, pentru a ghida drumul.

TEHNOLOGII UTILE

Avertizare unghi mort. Acest sistem inteligent monitorizează schimbările de bandă şi depăşirile, avertizând printr-un semnal luminos, amplasat în oglinda laterală, atunci când sunt detectate vehicule în zona de unghi mort.

Cross Traffic Monitor. La mersul cu spatele, sistemul Cross Traffic Monitor poate detecta vehiculele care se apropie din ambele sensuri şi avertizează asupra pericolului iminent.
Apel de urgenţă (E-Call). În partea adiacentă oglinzii retrovizoare este amplasat un comutator pentru apel de urgenţă (SOS). Prin simpla atingere a unui buton, puteţi cere ajutor, în caz de urgenţă.

Tracţiune integrală. Acţionat electronic de un sistem inteligent, sistemul de tracţiune integrală (AWD) a fost conceput pentru a se activa automat în momentul detectării unei pierderi a tracţiunii. De exemplu, sistemul detectează automat atunci când CR-V urcă o rampă şi transmite putere sporită către roţile din spate. Când acest cuplu suplimentar nu mai este necesar, ambreiajul deconectează diferenţialul spate pentru a economisi combustibil.

HONDA SENSING esteunul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranţă disponibile, echipat standard pe întreaga gamă:
* Sistem de frânare pentru atenuarea coliziunilor. Dacă o coliziune cu un vehicul sau cu un pieton este iminentă, această funcţie vă va avertiza asupra pericolului şi va reduce viteza pentru a diminua efectele unui potenţial impact.

* Sistem de avertizare părăsire bandă de circulaţie. Dacă autovehiculul părăseşte banda de circulaţie fără  acţionarea semnalizatorului va emite un semnal  sonor şi luminos.

* Sistem de asistenţă părăsire carosabil. O cameră video montată pe parbriz detectează dacă autovehiculul este în pericol de a părăsi carosabilul şi foloseşte sistemul de direcţie electric pentru a aplica corecţii subtile, menţinând vehiculul pe banda sa de circulaţie. În anumite condiţii, poate chiar aplica frâna.

* Sistem menţinere bandă de circulaţie. Ajută la menţinerea rulării autovehiculului pe mijlocul benzii, oferind o experienţă de conducere mai puţin stresantă, prin reducerea mişcărilor de corecţie a direcţiei şi a efortului depus în condiţii de mers pe autostradă.

* Cruise Control intelligent adaptiv. Această funcţie detectează dacă un vehicul aflat pe o bandă adiacentă intenţionează să treacă brusc în faţa şi ajustează în avans viteza.

* Cruise Control Adaptiv cu Low-Speed Following. Această funcţie menţine distanţa faţă de autovehiculul dinainte, în limita vitezei de croazieră setată. În cazul în care autovehiculul detectat se opreşte, funcţia va încetini şi va opri autovehiculul, fără a fi nevoie să apăsaţi pedala de frână. Odată ce maşina din faţă începe să se mişte, atingeţi pur şi simplu pedala de acceleraţie pentru a relua deplasarea.
* Recunoaşterea semnelor din trafic. Sistemul identifică semnele de circulaţie şi le afişează pe ecran. Pot fi afişate simultan două semne.

* Limitator inteligent de viteză. Combină inteligent funcţia de limitator reglabil de viteză cu sistemul de recunoaştere a semnelor de circulaţie pentru a seta automat limita de viteză la cea detectată de sistemul de recunoaştere a semnelor.

Comments are closed.