Noua generație Volkswagen e-up! vine cu o autonomie crescută

  • Premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt: noul Volkswagen e-up! își face debutul public;
  • Ideal pentru navetă și condus în oraș: capacitatea bateriei a fost mărită, oferind modelului o autonomie de până la 260 km pentru șofatul de zi cu zi;
  • Bateria se încarcă 80% în doar o oră de alimentare la 40 kW, echivalentul unei antrenament la sală, al unui film sau al unei sesiuni de cumpărături;
  • Ecologic și economic: zero emisii de carbon.

Compania germană Volkswagen a dezvăluit în cadrul ediției din acesy an a Salonului Auto de la Frankfurt cea mai nouă generație a modelului electric e-up! Datorită noului sistem al bateriei, gama e-up! și-a mărit autonomia cu până la 260 de kilometri. În plus, este important de reținut faptul că, în ciuda dimensiunilor sale compacte, e-up! este un vehicul complet evoluat pentru patru pasageri. Acesta oferă mobilitate inteligentă și condus cu zero emisii de carbon pentru flote, mașini de serviciu și șoferi particulari.

Noile baterii au ajuns la o capacitate energetică considerabil mărită, de la 18,7 kWh la 32,3 kWh, ceea ce a condus la o autonomie a vehiculului în situații reale de condus de până la 260 de kilometri. Media consumului de 12,7 kWh/100 de kilometri poziționează modelul e-up! drept autovehicului perfect pentru naveta între orașe, fie că vorbim despre drumuri în interes de afaceri sau personale. Bateria se încarcă la 80% în doar 60 de minute, prin alimentare directă la curent de 40 kW. Aplicația „maps + more”, dezvoltată pentru e-up!, poate programa, iniția sau opri alimentarea automobilului, cu ajutorul telefonului mobil, oferind în același timp control total asupra aerului condiționat din mașină.

Volkswagen e-up! este prietenos cu mediul și foarte plăcut de condus. Pe de o parte, acest fapt se datorează centrului său de greutate redus, care rezultă din integrarea bateriilor în podeaua vehiculului. În plus, motorul electric de 61 kW oferă un cuplu maxim imediat ce vehiculul este pus în mișcare. Așadar, e-up!-ul urban-friendly accelerează de la 0 la 100 de km/h în doar 11.9 secunde. Viteza maximă a acestui model este de 130 de km/h.

Prețul redus al noului e-up! este datorat volumului mare de producție. Într-adevăr, Volkswagen plănuiește să ofere mai multe vehicule electrice decât oricând. Conform estimărilor, volumul de producție al modelului e-up! cu cinci uși va crește semnificativ față de cifrele modelelui anterior. E-up! are un preț de pornire extrem de atractiv, de 21.975 de euro pe piața din Germania. Echiparea standard include un sistem automat de aer condiționat, sistemul radio „composition phone”, cu interfață Bluetooth și DAB+, aplicația multifuncțională „maps + more”, precum și sistem de menținere a benzii de rulare, Lane Assist. Pachetul Style de pe noul e-up! va oferi și mai multe caracteristici și dotări de personalizare.

Comments are closed.