Noua generație Porsche 911 va oferi mai multă putere

Constructorul auto german Porsche va prezenta peste mai puțin de șase luni cea de-a opta generație a modelului 911, care se anunță a fi mai rapidă și mai avansată din punct de vedere tehnologic decât predecesoarea sa.

Vehiculul este așteptat să debuteze în luna noiembrie, cu ocazia Salonului Auto din Los Angeles, iar primele versiuni ce vor fi puse în vânzare vor fi Carrera și Carrera S, disponibile cu tracțiune spate.

Celelalte derivate vor ajunge pe piață ulterior, iar printre ele se va număra și varianta Turbo cu tracțiune integrală, despre care surse din interiorul companiei susțin că va dezvolta aproximativ 600 CP în configurația S, notează Autocar.co.uk.

Creșterea puterii livrate de 911 Turbo S va fi însoțită de o îmbunătățire a transmisiei și sistemului de tracțiune integrală, precum și de o optimizare a caracteristicilor aerodinamice pentru a-i permite să accelereze de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 2,9 secunde și să atingă o viteză maximă de peste 320 km/h.

Porsche 911 va marca lansarea unei noi platforme, ce a fost dezvoltată pentru a servi drept bază pentru cea de-a treia generație a modelului Audi R8 și pentru succesorul bolidului Lamborghini Huracán.

Comments are closed.