Noua generație Opel Mokka X va primi o versiune electrică

Anul 2019 va fi unul cu adevărat special pentru Opel. Compania germană nu doar că va sărbători 120 de ani de prezență în industria auto, dar gama sa de produse va marca și o evoluție semnificativă în direcția electrificării.

În prima jumătate a anului viitor, Opel va deschide lista de comenzi pentru varianta complet electrică a noului model Corsa și pentru derivata hibridă plug-in a SUV-ului Grandland X.

Automobilul de mici dimensiuni Corsa a fost inclus în portofoliul Opel în 1982, iar de atunci se bucură de un succes impresionant. Noua generație va aduce o serie de îmbunătățiri de natură tehnică și estetică și va include, în premieră, o versiune cu propulsie pur electrică, pe care clienții o vor putea achiziționa la un preț accesibil.

SUV-ul hibrid plug-in Grandland X va fi asamblat în cadrul uzinei din Eisenach, Germania, începând din 2019, va dezvolta aproximativ 300 CP și va fi echipat cu o tehnologie de tracțiune integrală e-All Wheel Drive.

De asemenea, noul monovolum Vivaro va beneficia de o derivată cu propulsie electrică începând din 2020, la fel și SUV-ul Mokka X.

Comments are closed.