Noua generație Mitsubishi Outlander PHEV debutează în această lună

Producătorul japonez de automobile Mitsubishi Motors a dat publicității primele fotografii oficiale cu noua generație a SUV-ului plug-in hybrid Outlander PHEV. Prin intermediul acestor imagini, firma confirmă faptul că noul vehicul va beneficia de același stil curajos și distinctiv promovat și de versiunea cu propulsie pe benzină a modelului Outlander, lansată acum câteva luni.

Premiera mondială a noului Outlander PHEV este programată să aibă loc în data de 28 octombrie, iar evenimentul va fi difuzat în direct pe site-ul global al companiei: https://www.mitsubishi-motors.com/en/digitalreveal.

Atât noul Outlander, cât și Outlander PHEV au fost dezvoltate pe baza limbajului de design „Bold Stride” și promovează o variantă modificată a conceptului „Dynamic Shield” din dorința de a emana mai multă putere și robustețe. Printre detaliile care se observă cu multă ușurință la noile SUV-uri se numără blocurile optice, jantele cu diametrul de 20 inch și elementele ce au rolul de a asigura protecția zonei inferioare a mașinii. În plus, clienții au posibilitatea de a alege dintr-un total de zece nuanțe pentru caroserie, inclusiv culorile Red Diamond, White Diamond și Black Diamond.

Interiorul a primit și el o serie de modificări, remarcându-se aici instrumentarul de bord care exprimă robustețe și accentuează senzația de spațiozitate. De asemenea, ecranele și butoanele au fost create în așa fel încât să permită accesarea fără dificultate a funcțiilor dorite, iar materialele de bună calitate și cusăturile ornamentale completează perfect acest pachet.

Noua generație Mitsubishi Outlander PHEV va fi disponibilă în mod standard cu un al treilea rând de scaune și va fi lansată spre vânzare în Japonia la mijlocul lunii decembrie, urmând ca apoi să ajungă și în alte regiuni ale lumii.

Comments are closed.