Nissan prezintă conceptul urban 100% electric IMk

+-+

Brand-ul japonez Nissan este un pionier în segmentul mașinilor cu propulsie complet electrică de mai bine de 10 ani. Nissan Leaf a fost primul model electric lansat în segmentul mainstream și este cel mai bine vândut automobil prietenos cu mediul înconjurător de până acum.

Conceptul IMk își propune să profite de expertiza acumulată de constructorul auto nipon în acest domeniu și să constituie o alternativă pur electrică pentru oamenii aflați în căutarea unui vehicul compact, ideal pentru deplasările zilnice prin orașe aglomerate. El îmbină designul atractiv cu tehnologiile avansate și rularea fără emisii de noxe, într-o caroserie care poate veni în întâmpinarea unei varietăți de nevoi și stiluri de viață.

IMk se bazează pe o platformă electrică nouă, are centrul de greutate poziționat foarte jos, iar motorul electric promite o accelerare excelentă și răspunsuri rapide, fiind așadar extrem de eficient în ambuteiaje. În plus, vehiculul este echipat cu noile tehnologii avansate de asistență a șoferului ProPILOT și cu numeroase funcții de conectivitate care au rolul de a prefigura ce și-ar putea dori clienții în viitorul apropiat.

+++

Comments are closed.