Nissan Micra primește o serie de actualizări

Constructorul auto japonez Nissan informează că i-a adus câteva îmbunătățiri modelului Micra, pe care îl pune la dispoziția clienților din Europa încă din urmă cu 38 de ani, pentru a le permite acestora să aleagă dintr-un număr mai mare de opțiuni de personalizare.

Pe lângă nivelurile de echipare Visia, Acenta și Tekna, cumpărătorii au posibilitatea de acum să opteze și pentru versiunile N-Design și N-Sport. Toate variantele promit să le ofere elemente rafinate de design și o atenție deosebită pentru fiecare detaliu. Ei pot selecta dintr-o gamă mai vastă de nuanțe pentru caroserie și pot alege ca blocurile optice din față să fie prevăzute cu tehnologie LED. În plus, noile jante Genki de 16 inch, în două tonuri distincte, fac parte din dotarea standard a derivatelor N-Design și Tekna, rolul lor fiind acela de a accentua senzația de energie și dinamism.

„Odată cu aceste actualizări, am rafinat detaliile pe care oamenii le apreciază la Micra. Le-am permis clienților să își găsească mai ușor nivelul de echipare potrivit și apoi să îl personalizeze după cum doresc. Am pornit de la succesul înregistrat până acum și ne-am ascultat clienții pentru ca Micra să devină din ce în ce mai puternică”, a declarat Ekaterina Apushkina, managerul general de marketing responsabil de mașinile de oraș în cadrul diviziei Nissan Europa.

Nivelul de echipare N-Sport va face parte din gama permanentă a modelului Micra. Vehiculul se remarcă în acest caz prin accentele de culoare neagră de la exterior, farurile cu LED, jantele din aliaj cu diametrul de 17 inch și scaunele cu inserții de Alcantara.

Versiunea N-Design se adresează în principal clienților care vor să își exprime stilul și personalitatea prin intermediul mașinii, astfel că le oferă foarte multe opțiuni de personalizare, atât pentru exterior, cât și pentru interior.

Propulsia noului vehicul este asigurată de un motor actualizat de 1 litru turbo, care promite să ofere experiențe de condus dinamice și eficiente. Printre tehnologiile de siguranță pe care le integrează în mod standard noul Micra se numără Hill Start Assistance, Intelligent Ride Control și Intelligent Trace Control.

Noul Micra va fi primul model al mărcii Nissan construit în cadrul unei uzine Renault. Actuala versiune este disponibilă în Europa începând din 2017 și a fost vândută de atunci în peste 230.000 de unități.

Comments are closed.