Nissan GT-R50 ar putea fi construit într-un număr limitat de unități

Prototipul Nissan GT-R50 dezvoltat împreună cu firma Italdesign, din dorința de a aniversa cei 50 de ani de existență pe care îi va împlini modelul GT-R în 2019, își va face debutul mondial în această săptămână, cu ocazia Goodwood Festival of Speed, din Marea Britanie.

„Goodwood Festival of Speed este locația ideală pentru a expune prototipul Nissan GT-R50 creat cu sprijinul Italdesign, care combină puterea și latura artistică pentru a celebra cei 50 de ani în care au fost îndeplinite visurile clienților noștri. La fel ca prototipul, Goodwood este o celebrare a designului, a performanței, un mic răsfăț și multă dragoste față de trecutul și viitorul creativității din industria auto”, a declarat Alfonso Albaisa, vicepreședintele Nissan responsabil de designul global.

În așteptarea reacțiilor ce vor veni la Goodwood și în urma celorlalte evenimente programate să aibă loc în lunile viitoare, oficialii Nissan anunță că analizează posibilitatea de a construi prototipul GT-R50 într-un număr maxim de 50 de unități, personalizate în funcție de cerințele fiecărui client. Prețul de pornire va trece de 900.000 de euro.

Comments are closed.