Nissan anunță lansarea ediției limitate Leaf 3.Zero e+

Marca japoneză Nissan își propune să celebreze succesul noului automobil electric Leaf prin lansarea a două versiuni speciale. Prima dintre ele va ajunge în posesia clienților din Europa începând din luna mai, iar livrările celei de-a doua vor fi demarate în vara acestui an.

Noul Nissan Leaf 3.Zero aduce un sistem de infotainment conectat la un ecran cu diagonala de 8 inch, prin intermediul căruia pot fi accesate mai multe servicii de conectivitate. De asemenea, el va beneficia de o versiune actualizată a aplicației NissanConnect EV, o baterie de 40 kWh și noi combinații de culori pentru caroserie.

De cealaltă parte, ediția limitată Nissan Leaf 3.Zero e+ va fi disponibilă într-un număr total de 5.000 de unități și va fi echipată cu un sistem electric de propulsie capabil să dezvolte 160 kW (217 CP) și să garanteze obținerea unei autonomii de până la 385 km. La baza ediției limitate Leaf 3.Zero e+ se află o baterie Intelligent Power cu 288 de celule, comparativ cu cele 192 de celule regăsite la acumulatorul de 40 kWh, oferind o densitate cu 25% mai mare și o capacitate de stocare a energiei crescută cu 55%.

Modelele Leaf 3.Zero sunt prevăzute cu tehnologiile e-Pedal și ProPilot, care transformă complet experiența condusului. Funcția e-Pedal îi permite șoferului să pornească, să accelereze, să decelereze și să oprească doar cu ajutorul pedalei de accelerație.

Lansarea variantelor Leaf 3.Zero vine după o perioadă extrem de bună înregistrată de mașina electrică a companiei Nissan. Noul Leaf a fost cel mai bine vândute vehicul electric din Europa în 2018, fiind livrate în total peste 39.000 de unități.

Comments are closed.