Nissan anunță includerea unei variante N-Motion în gama Qashqai

Cel mai bine vândut crossover din portofoliul companiei japoneze Nissan primește o versiune specială, cu numeroase actualizări ale designului exterior și interior.

Qashqai N-Motion se bazează pe nivelul de echipare N-Connecta și beneficiază, la exterior, de accente argintii regăsite la nivelul barelor de protecție, carcaselor oglinzilor laterale și barelor de pe plafon. Înfățișarea este completată de farurile adaptive cu tehnologie LED și jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch.

La interior, Nissan a instalat scaune redesenate în partea din față și le-a decorat cu inserții portocalii. Maneta schimbătorului de viteze și zona superioară a spațiului de stocare din scaunele din față au fost ornate cu ajutorul unor cusături contrastante. În plus, habitaclul este prevăzut cu patru covorașe sport, iar în portbagaj a fost amplasată o căptușeală suplimentară.

Sistemul de infotainment NissanConnect este oferit în mod standard, la fel și tehnologia Nissan Intelligent Mobility, oferind funcții precum recunoașterea vocală și aplicația Find My Car. De asemenea, tehnologiile Apple CarPlay și Android Auto se numără și ele printre dotările standard.

Nissan susține că prin achiziționarea versiunii Qashqai N-Motion clienții vor plăti cu 1.588 de euro mai puțin decât dacă ar cumpăra toate aceste elemente separat. Varianta N-Motion este disponibilă pentru toate motorizările SUV-ului Qashqai, cu excepția celor cu tracțiune integrală.

Comments are closed.