Model nou, showroom nou

Galerie foto

Al doilea showroom Lexus din Romania a fost inaugurat la Iasi, asa ca noul Lexus RX 450h a putut fi primit cum se cuvine. Noul model introduce a doua generatie a tehnologiei Lexus Hybrid Drive, dupa lansarea in 2005 a modelului revolutionar RX 400h.

Lexus RX 450h reflecta principiul "kaizen" si gindirea inovatoare specifice filosofiei unice de design Lexus "L Finesse". In contextul in care exista producatori auto care se straduiesc sa produca prima generatie de masini hibrid, Lexus beneficiaza de peste 10 ani de experienta in tehnologia hibrid, fiind recunoscut drept lider al acestui sistem de propulsie in segmentul premium.

"La douazeci de ani de la infiintarea Lexus, avem acum o masina de 300 CP, dar care inregistreaza un consum mediu de doar 6,3 litri/100 km. Are nevoie de doar 7,8 secunde pentru a atinge 100 km/h, dar emisiile sint mai scazute decit la un model Dacia", a spus Mihai Bordeanu, Lexus Balkans Division Director.

Fata de generatia precedenta, RX450h a fost imbunatatit semnificativ, aducind un plus de 10% puterii motorului, o reducere de 23% a consumului de combustibil, o crestere cu 30% a eficientei consumului de combustibil pe vreme rece si o reducere semnificativa a emisiilor de CO2.

Prin acest model, Lexus lanseaza un paradox tehnologic   un SUV cu emisii comparabile cu un model compact, performante de top si un consum de combustibil foarte scazut. Cu o putere maxima de 299 CP, sistemul imbunatatit Lexus Hybrid Drive ofera modelului RX 450h o viteza maxima de 200 km/h. Datorita transmisiei variabile continue, va accelera lin de la 0 la 100 km/h in doar 7,8 secunde. RX 450h beneficiaza de cel mai redus consum de combustibil pentru un vehicul SUV premium pe benzina, consumul combinat fiind cifrat la 6,3 l/100 km, precum si de un nivel de emisii de CO2 remarcabil de scazut de numai 148 g/km. Trei noi moduri de rulare, ECO, EV si SNOW, sporesc, de asemenea, eficienta consumului de combustibil al sistemului hibrid si performantele acestuia.

In zona Moldovei noul Lexus RX 450h este disponibil prin dealerul Mega Auto Iasi. "Sintem convinsi ca si clientii nostri vor aprecia calitatile noului Lexus RX 450h. In zona noastra de acoperire sint deja 31 unitati hybrid vindute si cu siguranta acest nou model va fi un succes. Prin ce se diferentiaza Lexus? Evident, prin tehnologia avansata si unica la momentul acesta, dar si prin calitatea constructiei, fiind desemnata noua ani consecutiv masina cea mai aproape de perfectiune. Pe linga toate acestea, detinatorii de Lexus trebuie sa fie complet satisfacuti. «Complet satisfacut» nu este doar un slogan, ci reprezinta un cumul de servicii, care, in final, arata de ce Lexus este in topul satisfactiei clientilor", considera Gabriel Manolache, Director General Mega Auto.

Comments are closed.