Mitsubishi Outlander se pregătește pentru o nouă generație

+-+

Compania japoneză Mitsubishi ne-a permis să ne facem o primă impresie cu privire la următoarea generație a SUV-ului Outlander încă din luna martie a acestui an, prin intermediul conceptului Engelberg Tourer, expus la Salonul Auto de la Geneva.

Asemenea conceptului, versiunea de serie va beneficia de un design mai curajos decât cel al predecesorului său și va include în gamă o nouă tehnologie de propulsie plug-in hybrid.

Un prototip de teste al viitorului Outlander a fost deja surprins pe drumurile publice, iar din imaginile dezvăluite de revista britanică Auto Express se observă că vehiculul va avea o înfățișare robustă și va dispune de cea mai recentă interpretare a grilei „Dynamic Shield”. În plus, capota SUV-ului va avea o formă aplatizată, luminile de rulare pe timp de zi vor fi amplasate mai sus, iar farurile cu LED vor avea un design neconvențional.

Nu se cunosc pentru moment specificațiile tehnice ale viitorului Outlander, dar se așteaptă ca din ofertă să facă parte și tehnologia de propulsie plug-in hybrid utilizată de conceptul Engelberg Tourer. Este vorba despre o variantă actualizată a sistemului benzină-electric format dintr-un motor de 2,4 litri, cu patru cilindri, întâlnit la precedentul Outlander PHEV.

Cea de-a patra generație a modelului Mitsubishi Outlander ar urma să debuteze în anul 2020 și să includă o nouă tehnologie de infotainment, alături de un nou instrumentar de bord.

+++

Comments are closed.