Mercedes-Benz va expune la Frankfurt un nou concept din gama EQ

Prezența companiei germane Mercedes-Benz la ediția din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt, desfășurată în perioada 10 - 22 septembrie, va fi dominată de soluții sustenabile pentru viitorul mobilității. Marca informează că standul său a fost redesenat complet pentru a fi și mai orientat către clienți.

Acesta este primul eveniment major la care Ola Källenius va participa în noua sa calitate de președinte al grupului Daimler și șef al Mercedes-Benz Cars. El va oferi detalii despre strategia constructorului auto german și va aduce în fața publicului cele mai noi automobile din portofoliu.

Salonul Auto de la Frankfurt va găzdui, în 2019, debutul unui nou concept care își propune să îmbine flexibilitatea, orientarea către client și viziunea sustenabilă a familiei de produse EQ, rezervată modelelor cu propulsie electrică. În plus, Mercedes-Benz va dezvălui mai multe derivate hibride plug-in ale vehiculelor din gamă, alături de sedan electric de înaltă capacitate EQV.

Totodată, vizitatorii vor putea vedea cu această ocazie noul model GLB, actualizările efectuate asupra mașinilor electrice dezvoltate de Smart, precum și o variantă AMG a SUV-ului compact GLB.

Comments are closed.