Mercedes-Benz oferă detalii despre interiorul noii generații Clasa S

Luxul modern va atinge un nou nivel odată cu lansarea următoarei generații Mercedes-Benz Clasa S. Designerii companiei germane au creat în habitaclul noului model o ambianță plăcută în care eleganța, calitatea superioară și luminozitatea se îmbină cât se poate de armonios. Unul dintre elementele de bază îl reprezintă bordul, care beneficiază acum de o arhitectură diferită și o aranjare ergonomică a elementelor din structura sa. Lui i se adaugă linia extinsă de programe aferente sistemului Energizing Comfort Control, precum și capacitățile tehnologiei de filtrare a aerului Energizing Air Control, care se asigură de starea de bine a tuturor persoanelor aflate în interiorul mașinii.

Clasa S a fost întotdeauna un mijloc de transport confortabil și un spațiu relaxant, fiind ideal pentru desfășurarea unor activități de muncă în drum spre birou sau la întoarcerea acasă. Spațiul interior se anunță a fi mai generos acum în cazul ambelor versiuni de ampatament, atât pentru ocupanții locurilor din față, cât și pentru cei din spate. Noua funcție Adapt are rolul de a ajusta automat poziționarea scaunului și a volanului în funcție de necesitățile fiecărui șofer. Conducătorul auto trebuie doar să își specifice înălțimea în cadrul sistemului de infotainment MBUX sau să îi spună această valoare asistentului vocal pentru ca tehnologia Adapt să calculeze setările optime.

Atmosfera plăcută de la interior este accentuată și de sistemul de iluminare format din 250 de LED-uri poziționate la o distanță de 1,6 centimetri unul de celălalt pentru a alcătui o bandă luminoasă continuă în diverse zone ale habitaclului. Noua tehnologie de iluminare va fi integrată cu funcțiile de asistență a șoferului pentru a genera avertizări vizuale atunci când va fi nevoie. Spre exemplu, activarea funcției Active Blind Spot Assist va duce la schimbarea luminii emise de LED-uri într-o nuanță de roșu.

Mai mult decât atât, sistemul activ de iluminare va fi conectat la tehnologia Energizing Comfort Control pentru a oferi ambianța potrivită în funcție de setările de confort și a ajuta conducătorul auto să se simtă mai bine în momentele în care este obosit sau stresat.

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S va fi dezvăluită oficial în data de 2 septembrie. Până atunci, puteți citi aici și alte informații despre viitorul model.

Comments are closed.