Mercedes-Benz a dezvaluit noua Clasa V

Galerie foto

Mercedes-Benz a prezentat oficial nouă Clasă V în Munchen, Germania. Modelul a fost creat cu scopul de a deveni dubiţa preferată a tuturor şi de a ocupa locul lăsat liber de Viano.

Autovehiculul adoptă un stil elegant, cu multe elemente împrumutate de la Clasele C, E şi S. În partea din faţă se poate vedea o grilă a radiatorului proeminentă, flancată de faruri prevăzute cu LED-uri. Îmbunătăţirile continuă şi în interior deoarece maşina poate fi echipată cu tapiţerie din piele de cea mai bună calitate, piese din lemn, scaune individuale pentru pasagerii din spate şi ecrane destinate acestora, relatează Worldcarfans.com.

Sub capotă, versiunea entry-level 200 CDI dispune de un motor de 2,1 litri în patru cilindri, care dezvoltă 136 CP şi un cuplu maxim de 330 Nm. Varianta următoare din gamă este 220 CDI, ea răsplătindu-şi proprietarii cu 163 CP şi un cuplu de 380 Nm. Modelul superior 250 BlueTec produce 190 CP şi un cuplu de 440 Nm.

Noul Mercedes-Benz Clasa V a fost construit pentru a satisface nevoile cât mai multor clienţi, aşa că el poate fi comandat fie cu un ampatament mai mic (3.200 mm), fie cu unul exteins (3.430 mm). În plus, el este disponibil în trei lungimi diferite, variind de la 4.895 mm până la 5.370 mm.

Comments are closed.