McLaren va include un nou vehicul în familia Ultimate Series

Mike Flewitt, CEO-ul companiei britanice McLaren Automotive, a anunțat că se pregătește lansarea unui nou supercar din gama Ultimate Series, care va oferi o plăcere excepțională a condusului, specifică mașinilor decapotabile.

Noul roadster cu două locuri va debuta spre sfârșitul anului 2020 și se va poziționa, din punct de vedere al prețului, între modelele Senna (750.000 de lire sterline) și Speedtail (2,1 milioane de lire sterline). Numele lui nu a fost făcut public deocamdată, dar se știe deja că McLaren va construi în total doar 399 de unități.

„La McLaren Automotive ne depășim în permanență limitele pentru a oferi cele mai pure și antrenante experiențe ale condusului, pe stradă sau circuit. Cele două mașini pe care le avem acum în linia Ultimate Series – Senna și Speedtail – oferă experiențe unice și diferite. Noul membru al gamei va fi un roadster care va duce plăcerea condusului la un nou nivel”, a subliniat Mike Flewitt.

Noul model a fost dezvoltat mai mult pentru stradă decât pentru circuit și va utiliza noua construcție din fibră de carbon a mărcii britanice, urmând a fi cel mai ușor vehicul creat până în prezent de McLaren Automotive. Punerea lui în mișcare se va realiza cu ajutorul unei versiuni a motorului twin-turbo V8 folosit acum de McLaren Senna.

Comments are closed.