McLaren va include un nou automobil în familia „Longtail”

Producătorul auto britanic McLaren anunță că va deschide un nou capitol în povestea „Longtail” (LT) prin lansarea unui al cincilea vehicul care va purta această emblemă.

Automobilul a fost dezvoltat în așa fel încât să respecte filozofia brand-ului „LT” de a oferi un nivel ridicat de putere, greutate redusă, aerodinamică optimizată, dinamică orientată spre circuit și disponibilitate limitată.

Acesta va fi cel de-al treilea model produs în cadrul planului de afaceri „Track25”, iar producția lui se va întinde pe numai 12 luni. Mai multe informații despre noul McLaren LT vor fi dezvăluite săptămâna viitoare, atunci când vor fi date publicității și fotografiile oficiale.

Povestea McLaren Longtail a început în 1997, odată cu McLaren F1 GTR „Longtail”, care a concurat cu succes în acel an la Campionatul FIA GT. Compania britanică a readus în atenția publicului denumirea „LT” în 2015, prin lansarea automobilului 675LT Coupé, disponibil într-un număr limitat de exemplare. A urmat 675LT Spider, ale cărui 500 de unități au fost vândute în decursul a numai două săptămâni.

Comments are closed.