Mazda CX-5 facelift va debuta pe piața din Europa în 2022

La doar câteva luni după ce a inclus în gama CX-5 un nou motor pe benzină și un sistem de infotainment actualizat, Mazda anunță acum că a efectuat o serie de modificări de natură estetică și adus câteva îmbunătățiri în ceea ce privește comportamentul dinamic al popularului SUV.

CX-5 facelift va fi lansat spre vânzare în Europa la începutul anului 2022, cu o grilă restilizată a radiatorului, înconjurată de o bandă din crom, blocuri optice redesenate și o nouă bară de protecție în partea din față. Modelul se bazează pe platforma Skyactiv-Vehicle Architecture, despre care compania japoneză susține că va aduce o creștere a confortului pe durata fiecărei călătorii prin optimizarea modului de funcționare a suspensiei și reducerea zgomotului generat în timpul deplasărilor pe suprafețe cu denivelări sau neasfaltate.

În plus, vehiculul primește noi tehnologii, cum ar fi funcția Mi-Drive care permite alegerea modului de rulare, sistem de tracțiune integrală în cazul anumitor variante și un mod de deplasare creat special pentru traseele off-road, scrie publicația Autocar.co.uk.

Clienții au posibilitatea de a alege dintr-un număr de trei niveluri distincte de echipare. Primul dintre ele se numește Newground și dispune numeroase accente argintii la exterior, carcase negre ale oglinzilor laterale, jante cu diametrul de 17 sau 19 inch, tapițerie din material textil și cusături de culoare verde. Cea de-a doua opțiune este versiunea Sport Black, care beneficiază de o grilă neagră a radiatorului cu detalii roșii, bare de protecție negre, jante din aliaj cu diametrul de 19 inch și cusături roșii la nivelul scaunelor, volanului, schimbătorului de viteze și pe zone interioară a ușilor. Oferta este completată de varianta GT Sport, prevăzută cu jante din aliaj de 19 inch, tapițerie din piele Nappa, detalii din lemn și alte elemente rafinate.

În materie de siguranță, Mazda CX-5 facelift dispune acum de sistemele incluse în pachetul i-Activsense.

Comments are closed.