Mazda CX-3 facelift – Trezeşte şoferul din tine

Versiunea Mazda CX-3 2018 aduce îmbunătăţiri unui model care oferă deja un pachet bogat, completat cu o variantă matură a limbajului de design KODO. Maşina atrage privirile oriunde s-ar afla. Are un aspect rafinat şi contemporan, pur şi simplu splendid. Impresionant din orice unghi, aspectul noului model îi asigură o prezenţă remarcabilă în trafic şi un caracter plin de viaţă. Grila frontală, compusă din opt bare orizontale şi perechi de nervuri rafinate şi îndrăzneţe, întăreşte senzaţia de profunzime şi rafinament al expresiei. Cu noile lămpi spate combinate cu LED, jantele din aliaj de 18 inch şi detaliile cromate suplimentare de pe bara spate şi ornamentele laterale, profilul este mai incisiv, de o calitate sofisticată care pune în evidenţă vivacitatea culorii Roşu Soul Crystal.

Măiestrie la interior

Un spaţiu liniştit, primitor, care stimulează simţurile, fără distrageri de la plăcerea condusului: acesta este conceputul pe baza căruia a fost realizat interiorul. Dispunerea culorilor şi a materialelor te învăluie într-o atmosferă de armonie. Nuanţa bogată de gri folosită la tabloul de bord şi panourile uşilor finisate cu velur intensifică atmosfera sofisticată.

Odată intraţi în interior, pasagerii beneficiază de tapiţerie şi materiale noi pe bord, pe panourile portierelor şi la mânere. Şoferul operează mai uşor de acum frâna de parcare, care este electrică, iar consola centrală integrează şi o cotieră, pentru mai mult confort. Pasagerii din spate vor avea la dispoziţie, de asemenea, o cotieră centrală, în funcţie de nivelul de echipare ales. Sistemul de infotainment are cel mai mult de câştigat odată cu integrarea compatibilităţii cu sistemele Apple CarPlay şi Android Auto.

Silenţiozitatea îmbunătăţită a habitaclului îţi oferă ocazia de a te bucura de conversaţie şi de condus, în timp ce cotierele centrale faţă şi spate cu suport pentru pahare asigură confort suplimentar.

Plăcere mai intensă la volan

Urcă la volanul Mazda CX-3 2018 şi îţi vei da seama imediat cum dedicarea constructorului japonez pentru a oferi plăcerea condusului transformă fiecare călătorie într-una de neuitat! A rezultat un SUV compact care intensifică plăcerea condusului şi sentimentul puternic Jinba Ittai, acea legătură extraordinară şi senzaţia de unitate cu maşina.

Cu un stil rafinat, eleganţă, performanţă şi agilitate, dinamica de condus a Mazda CX-3 2018 asigură confort superior la deplasare şi manevrabilitate impresionantă. Evoluţia motoarelor SKYACTIV contribuie la progresul experienţei de condus centrate pe om, oferind performanţe îmbunătăţite şi, în acelaşi timp, economie reală de combustibil. Condusul este acum mai incitant şi mai relaxant ca niciodată.

Mazda CX-3 2018 este concepută pentru a oferi putere, performanţă şi control de excepţie. Motorul avansat SKYACTIV-G 2.0 pe benzină, care poate fi comandat în două derivate de putere, de 121 şi 150 CP, are un design nou al pistoanelor şi sistemului de injecţie, oferind mai multă putere tuturor vehiculelor din gamă, precum şi consum de combustibil îmbunătăţit. Motorul SKYACTIV-D 1.8 pe benzină oferă un cuplu mărit la viteze mai mari şi economie de combustibil excelentă, chiar şi atunci când maşina transportă încărcături mai grele.

Sub capota Mazda CX-3 2018 regăsim în premieră pentru Mazda, noua motorizare diesel SKYACTIV-D 1.8, care produce 115 CP şi 270 Nm.

Toate motorizările respectă normele Euro 6d Temp şi asigură un nivel scăzut de consum. Acestea pot fi combinate cu transmisiile manuală sau automată cu 6 rapoarte.

Încă de la prima deplasare vei observa cât de bine se descurcă Mazda CX-3 2018 pe diferite suprafeţe de drum şi cât de confortabilă este, atât pentru şofer, cât şi pentru pasageri. Dinamica şasiului a fost optimizată prin modificarea caracteristicilor suspensiei şi sistemelor de direcţie, precum şi printr-un nou design al pneurilor. Condusul este mai uşor, maşina se mişcă exact aşa cum vrei. Bucură-te fără griji de călătorii relaxate!

Dinamica şi manevrabilitate modelului au fost, totodată, îmbunătăţite şi mai mult, mulţumită optimizării sistemului G-Vectoring Control, revizuirii suspensiei şi a direcţiei electrice.

Cele mai noi motoare SKYACTIV şi dinamica de condus inovativă asigură acceleraţie intensă, deplasări confortabile şi control de excepţie la condus.

Siguranţă avansată

Mazda CX-3 2018 cu tehnologii de siguranţă i-ACTIVSENSE îţi oferă plăcerea intensă a condusului Jinba Ittai în deplină siguranţă. Echipată cu senzori de parcare faţă pentru parcare mai uşoară şi Pilot automat adaptiv Mazda cu senzori radar faţă, maşina ta va păstra mereu o distanţă constantă sigură faţă de vehiculul din faţă, pentru a preveni posibilele accidente.

i-ACTIVSENSE include de acum şi asistentul inteligent de frânare în oraş îmbunătăţit, care poate detecta pietonii şi pe timp de noapte, opţiunea de auto-hold, care imobilizează vehiculul aflat în rampă şi după ridicarea piciorului de pe pedala de frână, şi pilotul automat adaptiv actualizat, care poate acţiona acum de la 0 km/h, în combinaţie cu transmisia automată cu şase rapoarte acesta funcţionând la orice viteză.

Farurile LED inteligente intensifică experienţa condusului. Acestea coboară automat la apropierea de traficul care vine din faţă sau de o maşină din faţa ta. Doar luminile care sunt pe direcţia vizuală a şoferului sunt oprite, astfel încât ai mereu o bună vizibilitate asupra drumului. Pe autostradă, luminile se ridică automat pentru a ilumina o suprafaţă mai mare. De asemenea, vizibilitatea creşte la viraje, pentru deplasări mai sigure şi mai puţin obositoare pe timp de noapte.

Sistemul de infotainment MZD Connect extrem de intuitiv intensifică plăcerea condusului. Navighează cu uşurinţă între muzica favorită, posturi de radio şi reţele sociale, bucură-te de sunetul surround Bose, disponibil opţional, folosind ecranul tactil de înaltă definiţie sau centrul de comandă multimedia pentru a desăvârşi o călătorie de neuitat.

Comments are closed.