Maserati își amână evenimentul de relansare a mărcii

+-+

Producătorul auto italian Maserati a anunțat oficial amânarea evenimentului său de relansare a mărcii, intitulat „MMXX: The Way Forward”, care fusese programat inițial pentru luna mai. Decizia a fost luată ca o consecință a răspândirii extrem de rapide a noului coronavirus.

Maserati va celebra intrarea într-o nouă eră în luna septembrie, la Modena, orașul italian care îi este casă de peste 80 de ani. Compania susține că privește cu aceeași pasiune și încredere către viitor, așa că va investi în continuare în evoluția sa, chiar și în cele mai grele momente.

Evenimentul așteptat să se desfășoare în toamnă va avea rolul de a prezenta modul în care Maserati își va duce linia de mașini sport, SUV-uri și sedanuri de lux în era mobilității electrice. Strategia de electrificare a companiei va începe în acest an, odată cu dezvăluirea versiunii hibrid a modelului Ghibli. În plus, portofoliul mărcii va include noua mașină sport cu propulsie 100% electrică denumită MC20, la care se vor adăuga, în 2021, noile generații ale automobilelor GranTurismo și GranCabrio, puse în mișcare și ele de tehnologii electrice.

+++

Comments are closed.